Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sora primarului a ales sa candideze impotriva fratelui. Care este motivul din spatele acestei decizii

B1 B1,
Sora primarului a ales sa candideze impotriva fratelui. Care este motivul din spatele acestei decizii

Sora primarului unei comune din Suceava candideaza impotriva fratelui ei la alegerile locale care vor avea loc la sfarsitul lui septembrie. Initial, actualul primar a ajuns in aceasta functie fiind pe lista PSD,. continuă pe B1

Pensii 2020. Care este, de fapt, cresterea reala a pensiilor in Romania

Fluctuatia pensiilor de anul acesta: Prin ce emotii au trecut varstinicii, care au fost promisiunile politicienilor si ce s-a pus in fapt? Pensii 2020. Cresterea reala a pensiilor Pensionarii romani privesc neputinciosi minciunile cum vin pe banda rulanta din partea politicienilor. Pensiile nu vor fi majorate, lucru care li s-a promis deja de nenumarate ori.

Alegeri locale 2020. Care este ordinea partidelor pe buletinele de vot. Unde se afla PSD, PNL si USR

Cum arata buletinul de vot din Bucuresti la alegerile locale din 2020 si care este ordinea partidelor la alegerile locale din 27 septembrie. Ordinea Partidelor pe buletinele de vot la alegerile locale din 2020 Joi a fost stabilita de catre Biroul Electoral de Circumscriptie a Municipiului Bucuresti, ordinea pe buletinul de vot pentru alegerile locale .

Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Tot felul de lucruri ciudate au fost scoase la licitatii de-a lungul timpului. Asadar, un numar de telefon considerat a fi norocos a fost vandut la o licitatie online din China. Care este cel mai scump numar de telefon din lume Numarul considerat norocos a fost vandut pentru suma de 324,184 de dolari si este .

EXCLUSIV Care este stadiul lucrarilor de modernizare a liniei de cale ferata Bucuresti-Giurgiu, unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructura

EXCLUSIV Unul dintre proiectele majore de investitii anuntat de catre Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA este modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord-Giurgiu. Oficial obiectivul asumat de.

Drink Insider QA: Care este diferenta intre vinul spumant si cel spumos?

Denumirea de sampanie isi are originea in mica zona viticola Champagne din nord-estul Frantei. Aici, candva, prin secolul al 19-lea a inceput producerea primului vin cu adaos natural de dioxid de carbon, obtinut prin refermentare in sticla. Contrar legendei, sampania nu a fost inventata de calugarul Dom Perignon, care si-a dat obstescul sfarsit cu mai bine de 100 de ani inaintea definirii sampaniei asa cum o stim noi azi. E adevarat, insa, ca cercetarile modestului calugar benedictin i-au ajutat, intr-o buna masura, pe producatorii francezi din Champagne sa devina celebri si bogati.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )