Libnet.ro
UNICEF

17:16

17 ore drumul cu trenul de la Timisoara la Bucuresti Mai multe dansatoare s-au antrenat in tren

Hotnews Hotnews,
 17 ore drumul cu trenul de la Timisoara la Bucuresti Mai multe dansatoare s-au antrenat in tren

Un tren de la Timisoara la Bucuresti a facut aproximativ 17 ore. Din cauza intarzierii de peste 8 ore pe calea ferata, mai multe dansatoare de performanta au fost nevoite sa isi inceapa incalzirea pe culoarele trenului ca sa poata ajunge direct la concurs. continuă pe Hotnews

Amenzi de peste 52.000 de lei pentru mai multe nereguli gasite intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei

Politisti si inspectori de la mai multe institutii au facut un control la un club din Sectorul 2 al Capitalei, unde au gasit mai multe nereguli si au aplicat amenzi de peste 52. 000 de lei. De asemenea, au fost confiscate peste 12 kilograme de carne expirata.

Sportive, nevoite sa-si faca antrenamentul in trenul de la Timisoara la Bucuresti: Garnitura a parcurs drumul in 17 ore(VIDEO)

Situatie neobisnuita pentru cateva balerine din Timisoara. Fetele au fost nevoite sa isi faca incalzirea in tren, dupa ce acesta avut o intarziere de 7 ore. Sportivele veneau la un concurs de dans din.

Satu Mare: Incendiu la Biserica cu lanturi; mai multe banci au fost distruse

Mai multe banci din Biserica cu lanturi, aflata in centrul municipiului Satu Mare, au fost distruse .

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi seara, mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile pana la ora 24. 00 in judetele Prahova si Buzau si pana la ora 3. 00 in judetele Bacau, Botosani, Suceava, Neamt si.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete in orele urmatoare

Meteorologii au emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania. Conform Administratiei.

Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Shakira, cantareata, actrita si textiera, a devenit celebra pentru dansul sau senzual, dar si pentru frumusetea sa rapitoare. Am vazut-o in toata splendoarea pe scenele lumii, dar imagini din adolescenta cu ea nu au vazut multi. Ai mai jos fotografii cu artista de cand a participat, la 17 ani, la cel mai cunoscut concurs din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )