Libnet.ro
UNICEF

13:45

Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Playtech Playtech,
Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Shakira, cantareata, actrita si textiera, a devenit celebra pentru dansul sau senzual, dar si pentru frumusetea sa rapitoare. Am vazut-o in toata splendoarea pe scenele lumii, dar imagini din adolescenta cu ea nu au vazut multi. Ai mai jos fotografii cu artista de cand a participat, la 17 ani, la cel mai cunoscut concurs din . continuă pe Playtech

SUA a incheiat anul fiscal cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani

Guvernul Statelor Unite a incheiat anul fiscal 2019 cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani, in conditiile in care castigurile incasarilor fiscale au fost depasite de cheltuielile mai mari si de cresterea serviciilor datoriilor, relateaza Reuters, scrie Mediafax.

Joker a doborat recordul de incasari la categoria filmelor interzise minorilor sub 17 ani

Lungmetrajul Joker al Warner Bros. Pictures a devenit filmul din categoria celor interzise minorilor sub 17 ani cu cele mai mari incasari din istorie. Acestea au atins vineri 788,1 milioane de dolari, scrie Agerpres.

CM Schi alpin: Alice Robinson (17 ani) a castigat slalomul urias de la Soelden

Alice Robinson Noua Zeelanda, 17 ani) a castigat sambata slalomul urias de la Soelden Austria), obtinand prima sa victorie in Cupa Mondiala de schi alpin, in proba inaugurala a sezonului, informeaza AFP.

Un cercetator nuclear a fost condamnat la peste trei ani de inchisoare pentru ca a folosit cel mai puternic supercomputer de la un institut secret din Rusia pentru minerit Bitcoin

Un inginer acuzat ca a folosit cel mai mare supercomputer din Rusia la un laborator nuclear secret pentru a mineri Bitcoins a fost condamnat la trei ani si trei luni de inchisoare, relateaza The Moscow Times.

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand .

Aproximativ 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor

Este cel mai cautat domeniu al momentului si pare ca acest lucru nu se va schimba prea curand, arata rezultatele celui mai recent studiu derulat de eJobs Romania si biblioteca publica Bookster, care plaseaza IT-ul nu doar in topul preferintelor actuale ale candidatilor, dar si in lista pentru urmatorii ani. Asta nu doar pentru ca IT-istii au cele mai mari salarii din piata, ci si pentru ca oportunitatile de angajare cresc de la an la an, atat in tara, cat si in strainatate.

Tragedie in Capitala. Un adolescent de 17 ani a murit calcat de tramvai. Traficul tramvaielor, paralizat

Caz socant in Capitala. Un tanar de 17 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod groaznic. Din primele informatii, se pare ca adolescentul a fost calcat de tramvai. Tragedia a avut loc sambata seara, pe.

Tragedie in Capitala. Un adolescent de 17 ani a murit calcat de tramvai

Caz socant in Capitala. Un tanar de 17 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod groaznic. Din primele informatii, se pare ca adolescentul a fost calcat de tramvai. Tragedia a avut loc sambata seara, pe.

Adolescent de 17 ani lovit in cap cu o toporisca. A reusit sa supravietuiasca, iar agresorul intentioneaza sa se impace cu victima pentru a scapa de inchisoare

Un adolescent de 17 ani a trecut printr-o experienta traumatizanta in luna iulie a acestui an, atunci cand a fost lovit in cap cu o toporisca de catre un barbat. Incidentul s-a petrecut in.

Cel mai faimos ucigas in serie a murit. Trupurile victimelor sale au fost gasite in morminte improvizate intr-o padure

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer terminal, au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )