Libnet.ro
UNICEF

06:30

171 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Care a fost, de fapt, dorinta lui secreta

Playtech Playtech,
171 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Care a fost, de fapt, dorinta lui secreta

La 171 de ani de la nasterea lui Mihaei Eminescu, misterele legate de trecerea in nefiinta a Luceafarului inca nu au fost elucidate. De la motivul inchiderii sale in sanatoriu pana la cauza mortii, totul s-a pierdut in negura timpului. S-a aflat, insa, care a fost, de fapt, ultima dorinta a marelui poet. Dorinta secreta . continuă pe Playtech

171 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Astazi se implinesc 171 de ani de la nasterea celui mai mare poet roman, Mihai Eminescu. Mihai Eminescu a publicat primul sau poem la varsta de 16 ani.

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai: Daca Eminescu ar fi trait astazi, ar fi eliminat pensiile speciale

Deputatul USR-PLUS, Iulian Bulai, a postat un mesaj pe o retea sociala, la 171 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu, potrivit caruia regretatul poet, daca ar fi fost in viata, ar fi fost partizanul obiectivelor USR.

Ce a indraznit sa spuna Iulian Bulai despre Mihai Eminescu. Usr-istul a grait adevarul

Ce a indraznit sa spuna Iulian Bulai despre Mihai Eminescu, la 171 de ani de la nasterea marelui poet. Usr-istul a grait adevarul. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Iulian Bulai, USR-Plus, a spus adevarul despre Mihai Eminescu. Ce ar fi facut marele poet daca ar mai fi trait Iulian Bulai .

Povestea de dragoste dintre Mihai Eminescu si Veronica Micle. Sfarsitul tragic al celor 17 ani de pasiune si nebunie

Ingerul blond al lui Eminescu a fost Veronica Micle, o doamna frumoasa, cu parul lung si balai si ochii albastri: Sunt atat de trist si e atat de desarta viata mea de bucurii, incat numai scrisorile de la tine ma mai bucura. A le suspenda sau a rari scrisorile tale m-ar durea chiar daca n-ai mai iubi pe Emin. ii scria poetul celei care ii devenise muza.

Sorin Cimpeanu: Astazi, mai mult ca oricand, suntem datori sa sustinem si sa investim in educatia si cultura romaneasca Ce a spus ministrul Educatiei despre Mihai Eminescu, poetul nostru nepereche

Ca in fiecare an, mijlocul lunii ianuariene ofera prilejul de a ne reintalni cu poetul national Mihai Eminescu, cel care a creat o punte intre scoala, biserica si societate, a declarat Sorin Cimpeanu, mi.

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti a cantat o strofa dintr-o poezie de Mihai Eminescu, de Ziua Culturii Nationale - VIDEO

Ambasadorul Germaniei in Romania Cord Meier-Klodt a avut un mesaj personal cu ocazia Zilei Culturii Nationale, cantand prima strofa din poemul Mai am un singur dor de Mihai Eminescu. Romanii l-au felicitat pe ambasador in comentariile postate.

Mihai Eminescu, cele mai frumoase scrisori de dragoste pentru Veronica Micle

Mihai Eminescu i-a atribuit iubitei lui mai multe nume de alint. Corespondenta dintre cei doi arata ca poetul o rasfata, spunandu-i Draga Cuta, Momoti draga, Nica, Doamna mea , Dulcea mea Doamna si alte astfel de dezmierdari.

EXCLUSIV Ce se intampla acum cu Adriana Iliescu. Nu a mai vorbit de 2 ani nici cu singurul om care a ajutat-o

De cateva luni bune nimeni nu a mai vazut-o pe Adriana Iliescu, 83 de ani, care a preferat sa se izoleze in propriul apartament din cartierul Drumul Taberei fie sa se retraga undeva la tara, in apropierea Capitalei, acolo unde detine o mica proprietate, cel mai probabil si din cauza efectelor actualei pandemii de COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )