Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mihai Eminescu, cele mai frumoase scrisori de dragoste pentru Veronica Micle

Antena3 Antena3,
Mihai Eminescu, cele mai frumoase scrisori de dragoste pentru Veronica Micle

Mihai Eminescu i-a atribuit iubitei lui mai multe nume de alint. Corespondenta dintre cei doi arata ca poetul o rasfata, spunandu-i Draga Cuta, Momoti draga, Nica, Doamna mea , Dulcea mea Doamna si alte astfel de dezmierdari. continuă pe Antena3

Cum faci cele mai bune galuste. Secretul pentru a iesi pufoase

Desi nu pare nimic complicat, putine sunt gospodinele care stiu cum se fac, de fapt, cele mai bune galuste. Secretul pentru a iesi pufoase si aerate a fost dezvaluit. Asa prepari cele mai pufoase galuste Supa de pui cu galuste este, cu siguranta, una dintre mancarurile preferate ale romanilor. Este minunata pentru intarirea imunitatii, pentru .

Ce a indraznit sa spuna Iulian Bulai despre Mihai Eminescu. Usr-istul a grait adevarul

Ce a indraznit sa spuna Iulian Bulai despre Mihai Eminescu, la 171 de ani de la nasterea marelui poet. Usr-istul a grait adevarul. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Iulian Bulai, USR-Plus, a spus adevarul despre Mihai Eminescu. Ce ar fi facut marele poet daca ar mai fi trait Iulian Bulai .

171 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Astazi se implinesc 171 de ani de la nasterea celui mai mare poet roman, Mihai Eminescu. Mihai Eminescu a publicat primul sau poem la varsta de 16 ani.

Sorin Cimpeanu: Astazi, mai mult ca oricand, suntem datori sa sustinem si sa investim in educatia si cultura romaneasca Ce a spus ministrul Educatiei despre Mihai Eminescu, poetul nostru nepereche

Ca in fiecare an, mijlocul lunii ianuariene ofera prilejul de a ne reintalni cu poetul national Mihai Eminescu, cel care a creat o punte intre scoala, biserica si societate, a declarat Sorin Cimpeanu, mi.

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti a cantat o strofa dintr-o poezie de Mihai Eminescu, de Ziua Culturii Nationale - VIDEO

Ambasadorul Germaniei in Romania Cord Meier-Klodt a avut un mesaj personal cu ocazia Zilei Culturii Nationale, cantand prima strofa din poemul Mai am un singur dor de Mihai Eminescu. Romanii l-au felicitat pe ambasador in comentariile postate.

171 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Care a fost, de fapt, dorinta lui secreta

La 171 de ani de la nasterea lui Mihaei Eminescu, misterele legate de trecerea in nefiinta a Luceafarului inca nu au fost elucidate. De la motivul inchiderii sale in sanatoriu pana la cauza mortii, totul s-a pierdut in negura timpului. S-a aflat, insa, care a fost, de fapt, ultima dorinta a marelui poet. Dorinta secreta .

Raluca Turcan: Pentru a sprijini in continuare angajatii si angajatorii din sectoarele cele mai vulnerabile, am decis sa prelungim masurile active pe care le-am aplicat anul trecut

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, a anuntat, marti, ca masurile de sprijin pentru angajatii si angajatorii din sectoarele cele mai vulnerabilevor fi prelungite. Aceastaa avut o i.

ING: Momentul anuntului deciziei BNR (la sfarsitul sesiunii de tranzactionare) sugereaza ca BNR este preocupata de reactia pietei Predictibilitatea BNR nu e printre cele mai puternice din Europa Centrala si de Est

Banca Nationala a Romaniei BNR) a redus vineri dobanda- cheie la 1,25% , decizie oarecum surprinzatoare pentru majoritatea jucatorilor din piata, dar care este in linie cu evolutiile recente de pe piata monetara. Momentul deciziei vineri, la sfarsitul sesiunii de tranzactionare) sugereaza ca BNR este vigilenta si preocupata de reactia pietei. Comunicatul de presa nu spune mai mult, astfel ca exista aproape zero orientari despre ce ar urma. Dar acest lucru nu este ceva neobisnuit din partea BNR. De fapt, avand in vedere ca CA al BNR functioneaza in continuare fara o agenda a sedintelor, predictibilitatea politicii monetare nu pare printre cele mai puternice din regiunea Europei Centrale si de Est, transmit analistii ING intr-un raport destinat investitorilor.

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea .

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )