Libnet.ro
UNICEF

06:45

La 18 banci din Romania, depozitele de 1.000 de lei pe un au pierderi la scadenta

România Liberă România Liberă,
La 18 banci din Romania, depozitele de 1.000 de lei pe un au pierderi la scadenta

Castigul real obtinut in prezent de un deponent pentru un depozit de 1. 000 de lei pe 12 luni este pozitiv la cinci banci si negativ la 18 banci, reiese dintr-o analiza facuta de Finzoom, care a vizat un numar de 23 de banci din sistem . continuă pe România Liberă

Ai economiile la banca pentru a castiga dobanda? S-ar putea sa iesi in pierdere! Ce se intampla cu banii romanilor la 18 banci din 23

Castigul real obtinut in prezent de un deponent pentru un depozit de 1. 000 de lei pe 12 luni este pozitiv la cinci banci si negativ la 18 banci, reiese dintr-o analiza care a vizat un numar de 23 de b.

La un depozit de 1.000 de lei pe un an, deponentul inregistreaza pierdere, la scadenta

Castigul real obtinut in prezent de un deponent pentru un depozit de 1. 000 de lei pe 12 luni este pozitiv la cinci banci si negativ la 18 banci, reiese dintr-o analiza care a vizat un numar de 23 de banci din sistem.

Asociatia Bancilor din Romania ii cere presedintelui Iohannis atacarea la CCR a Legii darii in plata

Asociatia Bancilor din Romania ARB) i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa atace la CCR legea darii in plata, sustinand ca la baza acestui demers stau numeroase argumente in sensul ca actul normativ aduce atingeri drepturilor constitutionale ale tuturor institutiilor de credit membre ale ARB, transmite Mediafax .

Aproape 3.000 de masini Volkswagen Touareg din Romania, rechemate in service din cauza pedalelor

Rechemarea in service anuntata recent de Porsche, care vizeaza pedalele a 409. 477 unitati Porsche Cayenne, dintre care 951 masini in Romania, genereaza in tara si un recall pentru 2. 803 SUV-uri Volkswagen Touareg masina care imparte mare parte dintre componente cu Cayenne. La masinile vizate de rechemare exista riscul ca o siguranta tip saiba elastica de la pedale sa fi fost montata incorect.

Cel mai periculos drum din Romania e si cel mai aglomerat. Riscul de a muri la volan e urias

Riscul de a muri la volan, in Romania, este de doua ori fata de Germania si de aproape trei ori mai mare fata de Spania, informeaza Digi24. ro. Pe langa autostrazi, in multe locuri de.

Un roman a fost arestat la Milano pentru ca transporta ilegal afgani din Romania in Italia

Un sofer roman a fost arestat in orasul italian Milano pentru trafic de persoane si favorizarea imigratiei clandestine, dupa ce a fost prins in timp ce tranporta ilegal cu un camion, din.

69 de tone de fasole alba importata din Romania, retrasa de pe piata bulgara din cauza continutului mare de pesticide

Alerta in Bulgaria din cauza unui soi de fasole boabe importat din Romania. Fasolea de origine etiopiana contine pesticide peste limita admisa de Uniunea Uuropeana. Conform Agentiei bulgare pentru Si.

Vedetele din Romania s-au reunit pentru a gusta noul Campari tonic

Vedetele din Romania s-au reunit pentru a gusta noul Campari Tonic. In decorul impunator al Palatului CesianuRacovita, intr-o atmosfera cu puternice influente milaneze, evenimentul Campari Tonic a purtat amprenta pasionala, intensa si captivanta a Italiei.

Aproximativ 3000 de masini Volkswagen Touareg din Romania, rechemate in service din cauza unor probleme la pedale

Noi probleme pentru Volkswagen. Aproximativ 3. 000 de masini Volkswagen Touareg din Romania au fost rechemate in service din cauza pedalelor, arata hotnews. ro. Potrivit specialistilor, problema ar fi.

AOAR: Legislatia fiscala din Romania este de opt ori mai stufoasa decat recomanda UE. Omoara startup-urile si firmele mici

Legislatia fiscala din Romania are peste 1. 600 de pagini, mult prea stufoasa in comparatie cu alte tari din Uniunea Europeana, care recomanda sa nu treaca de 200 de pagini. Una dintre consecintele majore ale legislatiei sufocante este ca loveste in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )