Libnet.ro
UNICEF

19:00

18 milioane de cazuri de coronavirus la nivel global. Care sunt tarile cel mai greu lovite de pandemia de COVID-19

Adevărul Adevărul,
18 milioane de cazuri de coronavirus la nivel global. Care sunt tarile cel mai greu lovite de pandemia de COVID-19

Numarul persoanelor confirmate cu coronavirus a depasit pragul de 18 milioane la nivel global, potrivit datelor afisate duminica dimineata de site-ul worldometers. info. Statele Unite continua sa conduca in clasamentul tarilor cu cele mai multe cazuri inregistrate, peste 4,7 milioane. continuă pe Adevărul

Coronavirus in lume: Bilantul imbolnavirilor a depasit pragul de 18 milioane, la nivel global Statul australian Victoria intra in carantina pana la 15 septembrie

Numarul total al cazurilor de imbolnaviri, la nivel global, a ajuns duminica la 18. 614, potrivit datelor centralizate pe platforma worldometers. info. Dintre acestea, 11. 080 sunt pacienti vindecati, in timp ce 688. 949 de oameni au pierdut batalia cu noul coronavirus. 32 Ministrul german al Educatiei pledeaza pentru purtarea mastii la scoala11. 30 Africa de Sud a depasit jumatate de milion de cazuri Covid-1909. 33 Autoritatile din statul australian Victoria au instituit duminica stare de calamitate.

Coronavirus in lume, 2 august 2020. Numarul oamenilor infectati cu COVID-19 a depasit 18 milioane

Coronavirus in lume, 2 august 2020. Numarul oamenilor infectati cu COVID-19 la nivel global a atins, astazi, pragul de 18 milioane. Potrivit datelor worldmeters. com, acest lucru inseamna ca exista 2. 309 persoane infectate la fiecare milion de locuitori.

2 AUGUSST, PE GLOB: Infectati - cca. 18 milioane ; Decese - cca. 689 mii

Bilantul total al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit 18 milioane.

Care sunt regulile emisiunii de la PRO TV Falsez pentru Tine

Emisiunea Falsez pentru tine a fost una dintre cele mai asteptate de la Pro tv. Dupa doi ani de la anuntarea proiectului, cu Mihai Bobonete prezentator, iata ca emisiunea a intrat in grila, in aceasta vara. in toamna anului 2018 a fost amanata. Prima editie a emisiunii a inceput pe 18 iulie, de la ora .

DOCUMENT Care sunt zonele unde se limiteaza programul barurilor si teraselor

CNSU a adoptat in sedinta de sambata o hotarare prin care stabileste care sunt zonele in care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc. Decizia intra in vigoare de duminica, 2 august 2020. DOCUMENT Care sunt judetele unde se limiteaza programul barurilor, teraselor si a salilor de jocuri Petrecaretii nu vor mai .

Raed Arafat ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine, insotita de un text, care ironizeaza specialistii in medicina de pe retelele sociale. Raed Arafat, despre scoala de medicina de pe Facebook. Seful DSU ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie Cele .

Cati bani costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Care sunt politistii dotati cu noile arme

Politistii de la Brigada Rutiera si de la Ordine Publica vor primi 25 de mii de pistoale Beretta. Primele 100 au ajuns chiar astazi la politisti. Agentii nostrii au nevoie de pistoale moderne, intrucit de cele mai multe ori infractorii sunt mai bine inarmati. Cati costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Ce politisti vor .

OMS avertizeaza ca pandemia va fi indelungata, pe masura ce raspandirea COVID-19 pare sa fi prins un nou elan la nivel global

Este probabil ca pandemia de coronavirus sa fie indelungata, a avertizat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) sambata, cand, de la Franta si pana la Mexic, state din toata lumea au raportat noi.

Coronavirus in lume: Bilantul se apropie de 18 milioane de imbolnaviri America nu crede in vaccinurile made in China si Rusia

Bilantul total al imbolnavirilor a ajuns sambata la 17. 804 potrivit datelor centralizate pe platforma worldometeres. info. Dintre acestea, 11. 520 sunt pacienti vindecati, in timp ce 682. 999 oameni si-au pierdut viata. 23 Rusia sustine ca va incepe in octombrie campania de vaccinare10. 30 Efectul vacantei in Franta: Noi focare de infectii 10. 00 Coreea de Sud: Liderul unei secte crestine a fost arestat .

MAE: Se reiau zborurile directe intre Romania si Austria. Care sunt conditiile de intrare in aceasta tara

Ministerul de Externe informeaza ca autoritatile de la Viena au decis reluarea zborurilor directe intre Romania si Austria incepand cu data de 1 august. MAE recomanda cetatenilor romani sa consulte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )