Libnet.ro
UNICEF

14:30

CU 19% MAI MULT DECAT IN 2018 Hunnebeck Romania - cifra de afaceri de 88,35 milioane lei, in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CU 19% MAI MULT DECAT IN 2018 Hunnebeck Romania - cifra de afaceri de 88,35 milioane lei, in 2019

Reporter: Cum este afectata piata pe care activati de criza COVID-19?. continuă pe Ziarul Bursa

SP: Daca pensiile vor fi majorate cu 40%, Romania va fi muscat mai mult decat poate mesteca, fiscal vorbind

Agentia de evaluare financiara SP considera ca o majorare a pensiilor cu 40% e ca si cum Romania ar fi muscat mai mult decat poate mesteca, insemnand de fapt o majorare permanenta a cheltuielilor bugetare, care ar adanci deficitul intr-un mod care nu mai poate fi controlat.

Alegeri locale Brasov 2020, prezenta la vot ora 17.00: 31,19%, mai mica decat la nivel national

Peste 31,19% dintre brasovenii cu drept de vot s-au prezentat la urne, pana la ora 17. 00, la alegerile locale 2020. in judetul Brasov trebuie alesi un presedinte de Consiliu Judetean, 34 consilieri judeteni, 58 de primari si 772 de consilieri locali.

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Ce ii sperie cel mai mult pe romani cand vine vorba de viitorul lor financiar?

Primul raspuns care imi vine in minte la intrebarea ce ii sperie cel mai mult pe romani cand vine vorba de viitorul financiar este simplu Nu ii sperie nimic, foarte multi se comporta ca si cand viitorul este luminos si nu ar trebui sa isi faca nici un fel de griji in privinta viitorului lor financiar, apropiat sau indepartat. Analizand insa statisticile care indica Romania drept codasa in Europa cand vorbim de educatie financiara si datele care arata ca avem putin peste 400 de mii de romani care au ales sa economiseasca inteligent veniturile suplimentare, imi dau seama ca realitatea este de fapt alta: nivelul de constientizare a importantei economisirii este unul relativ scazut, mai ales in ceea ce priveste romanii cu varsta sub 35 de ani.

Nicusor Dan, despre eventuale fraude la alegerile din Capitala: Cred ca a fost mai grav decat in alti ani. Cat despre campania impotriva mea, s-au dat mii de telefoane mincinoase (VIDEO)

Nicusor Dan a comentat suspiciunile de frauda la alegerile locale din Bucuresti si s-a aratat de parere ca, in 2020, situatia a fost mai grava decat in alti ani. in direct pe B1 TV, miercuri seara, el a de.

Bogdan Aurescu: Fenomenul fake news, dezinformarea si confuzia sunt mai prezente decat oricand in societatile noastre, in contextul crizei actuale

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a subliniat ca fenomenul fake news, dezinformarea si confuzia sunt mai prezente decat oricand in societatile noastre, in contextul crizei actuale. Demnitarul a.

RALUCA TURCAN: PNL a castigat 43 de primarii din judetul Sibiu, cu 9 mai multe decat pana acum

Vicepremierul Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu, a anuntat astazi pe pagina sa de Facebook ca liberalii au castigat majoritatea primariilor din judet, ceea ce inseamna 43 de posturi de primar, cu 9 mai multe decat cele detinute pana in prezent.

RALUCA TURCAN: PNL a castigat 43 de primarii din judetul Sibiu, cu 9 mai multe decat pana acum

Vicepremierul Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu, a anuntat astazi pe pagina sa de Facebook ca liberalii au castigat majoritatea primariilor din judet, ceea ce inseamna 43 de posturi de primar, cu 9 mai multe decat cele detinute pana in prezent.

Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici in public: Stiti mai bine decat mine cine este aceasta femeie!

Fanii Mihaelei Radulescu au fost uimiti de replicile dintre aceasta si Andra Maruta. Cum se inteleg cele doua persoane publice de la noi si pentru ce i-a multumit juratul de la Vocea Romaniei moderatoarei de la Ferma? Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici pe Instagram Andra Maruta s-a fotografia si filmat purtand o palarie .

Ludovic Orban: Reintroducem restrictii pentru cei care vin din tarile care au un nivel de infectare mai mare decat Romania

Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa despre reintroducerea masurilor de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus, cand vine vorba despre circulatia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )