Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban: Reintroducem restrictii pentru cei care vin din tarile care au un nivel de infectare mai mare decat Romania

B1 B1,
Ludovic Orban: Reintroducem restrictii pentru cei care vin din tarile care au un nivel de infectare mai mare decat Romania

Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa despre reintroducerea masurilor de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus, cand vine vorba despre circulatia. continuă pe B1

Se schimba regulile: carantina sau teste negative pentru cei care vin in Romania din tari unde situatia infectarilor este mai mare ca la noi

Premierul Ludovic Orban a explicat astazi ca Romania este pregatita sa introduca restrictii pentru cetatenii care vin din tari unde numarul infecatarilor este mai mare decat in tara noastra. Acesti cetateni vor trebui sa urmeze un set de reguli, in functie de durata pe care o vor petrece in Romania. Astfel, cei care vor sta mai putin de 3 zile vor trebui sa prezinte la granita un test COVID negativ.

LUDOVIC ORBAN: Vom decide luni sa reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide, luni, reintroducerea de restrictii pentru tarile care au un nivel de infectare superior cu noul coronavirus in ultimele 14 zile in comparatie cu situatia din Romania, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta noi restrictii pentru persoanele care vin din strainatate: Vom decide luni in cadrul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca luni se va decide in Comitetul National de Situatii de Urgenta reintroducerea restrictiilor pentru tarile care au un nivel de infectare mai ridicat, pentru ultimele 14 zile, decat al Romaniei. De asemenea, seful executivului a solicitat Comitetelor pentru Situatii de urgenta sa ia decizii de carantinare, fie de localitati, fie de zone, acolo unde se impune.

Ludovic Orban: CNSU decide luni daca reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior nivelului din Romania

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) care va stabili reintroducerea unor restrictii pentru tarile care au nivelul de infectare superior pe ultimele 14 zile nivelului din Romania.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Premierul anunta noi restrictii pentru calatorii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru persoanele care vin di.

Pierderea mirosului, cea mai buna veste pentru cei care se infecteaza cu coronavirus

In ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult despre anosmie sau pierderea mirosului, ca simptom principal in cazul infectarii cu coronavirus. Expertii spun insa ca acesta este un semn bun pentru persoanele care se imbolnavesc.

MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

MAI a cerut duminica, printr-o nota adresata BEC, prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii procesului elecotral in unele sectiile de votare. Pentru ca procesul electoral sa fie prelungit, solicitarea trebuie aprobata de Biroul Electoral Central.

Ludovic Orban, mesaj ironic pentru USR-PLUS. Cum le taie entuziasmul dupa victoriile de la Timisoara si Brasov

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, marti, intr-o emisiune TV, ca liberalii sunt pe primul loc la votul politic, dupa alegerile locale, dar recunoaste ca PSD are cu 200 de primari mai mult. in acelasi timp, Orban subliniaza ca Alianta USR-PLUS a obtinut doar 45 de primari.

Alegeri locale 2020: Amenda de pana la 1.000 de lei pentru cei care pozeaza buletinul de vot

Fotografierea sau filmarea buletinului de vot de catre alegatori in timpul exercitarii dreptului de vot se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbo, intr-o declaratie de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )