Libnet.ro
UNICEF

19:00

20 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Mehedinti au intrat in contact cu un barbat infectat cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
20 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Mehedinti au intrat in contact cu un barbat infectat cu COVID-19

Sambata seara a venit confirmarea ca unul dintre pacientii internati in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, un barbat in varsta de 50 de ani, este infectat cu virusul COVID-19. continuă pe Adevărul

Barbat din Mehedinti, infectat cu coronavirus, contact cu 20 de cadre medicale pana sa fie confirmat

Un barbat din Mehedinti, diagnosticat cu noul COVID-19, este in stare grava, La Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin, sectia ATI, si a intrat in contact, pana la testare, cu 20 de cadre medicale.

inca 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Focsani au fost diagnosticate cu COVID-19

Alti 20 de angajati din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Popescu din Focsani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit.

Surse: 22 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focsani, confirmate cu COVID-19. Unitatea sanitara este inchisa de miercuri

Numarul persoanelor care au fost testate este insa mult mai mare. Pana miercuri se stia ca doua cadre medicale au contactat noul virus.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

Cinci cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Galati au fost confirmate pozitiv cu COVID-19

Anuntul a fost facut de Ministerul Apararii Nationale. A fost inceputa o ancheta epidemiologica, toate persoanele care au intrat in contact cu cei depistati pozitiv fiind introduse in izolare. La spital va fi demarata procedura de dezinfectie. Internarile au fost sistate.

Neamt: Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean cer autoizolarea, pentru a-si proteja familiile

Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt au solicitat conducerii unitatii sanitare conditii de cazare si hrana in alta parte decat locuinta proprie, pentru a se autoizola fata de familiile lor, de teama sa nu le transmita.

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Suceava, unde sunt infectati cu coronavirus peste 90 de cadre medicale, redeschisa Va trimite pacientii la alte spitale

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, inchisa la inceputul saptamanii dupa ce peste 90 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus, iar 8 pacienti internati acolo au murit din cauza COVID, a fost redeschisa cu medici de la alte spitale. Pacientii care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare vor fi transferati catre spitalele din Radauti si Falticeni.

Medic de la Spitalul Judetean Suceava: Numaram ostasii pe care putem sa-i ducem la lupta

Un medic care lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava spune ca siuatia legata de lipsa personalului medical este dramatica. Medicul spune ca este nevoie urgent in spital de medici, asistenti si infirmieri.

CORONAVIRUS |10 cadre medicale infectate in judetul Arad. Alte aproape 150 au intrat in izolare

Doi dintre cei 10 oameni din personalul medical infectati lucreaza la Spitalul Orasenesc Ineu, iar ceilalti opt sunt de la Spitalul Judetean de Urgenta din Arad. La inceputul acestei saptamani, aici a murit un om infectat cu COVID-19.

Fiica managerului de la Spitalul Campulung Moldovenesc, infectat si el alaturi de alte cadre medicale, reclama haosul din sistem: Si-au facut rost din mana in mana de medicamente si au inceput administrarea la domiciliu

Fiica managerului de la Spitalul Campulung Moldovenesc din Suceava, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu noul coronavirus, trage un semnal de alarma si aduce la cunostinta opiniei publice, pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )