Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla. continuă pe Wall-Street Ro

20 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Mehedinti au intrat in contact cu un barbat infectat cu COVID-19

Sambata seara a venit confirmarea ca unul dintre pacientii internati in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, un barbat in varsta de 50 de ani, este infectat cu virusul COVID-19.

Surse: 22 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focsani, confirmate cu COVID-19. Unitatea sanitara este inchisa de miercuri

Numarul persoanelor care au fost testate este insa mult mai mare. Pana miercuri se stia ca doua cadre medicale au contactat noul virus.

Cinci cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Galati au fost confirmate pozitiv cu COVID-19

Anuntul a fost facut de Ministerul Apararii Nationale. A fost inceputa o ancheta epidemiologica, toate persoanele care au intrat in contact cu cei depistati pozitiv fiind introduse in izolare. La spital va fi demarata procedura de dezinfectie. Internarile au fost sistate.

Neamt: Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean cer autoizolarea, pentru a-si proteja familiile

Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt au solicitat conducerii unitatii sanitare conditii de cazare si hrana in alta parte decat locuinta proprie, pentru a se autoizola fata de familiile lor, de teama sa nu le transmita.

Fiica managerului de la Spitalul Campulung Moldovenesc, infectat si el alaturi de alte cadre medicale, reclama haosul din sistem: Si-au facut rost din mana in mana de medicamente si au inceput administrarea la domiciliu

Fiica managerului de la Spitalul Campulung Moldovenesc din Suceava, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu noul coronavirus, trage un semnal de alarma si aduce la cunostinta opiniei publice, pe.

Spitalul Judetean din Deva va primi doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva va primi, din fondurile Consiliului Judetean, doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale.

Zece cadre medicale de la doua spitale din Arad, confirmate cu Covid-19

Zece cadre medicale de la doua spitale din judetul Arad au fost confirmate cu noul coronavirus, pana.

INSP: Peste 150 de cadre medicale din Romania, infectate cu COVID-19

Peste 150 de cadre medicale si personal din spitale au fost confirmate cu COVID-19 in toata tara, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Sanatate Publica.

A ascuns ca s-a intors din Germania si a ajuns cu simptome specifice COVID-19, la Spitalul Judetean Ploiesti

Un barbat in varsta de 62 de ani, intors recent din Germania, a ajuns la Spitalul Judetean din Ploiesti cu simptome specifice COVID-19. Barbatul nu a declarat pana la momentul internarii ca a revenit dintr-o zona de risc. Are acum dosar penal.

CORONAVIRUS |10 cadre medicale infectate in judetul Arad. Alte aproape 150 au intrat in izolare

Doi dintre cei 10 oameni din personalul medical infectati lucreaza la Spitalul Orasenesc Ineu, iar ceilalti opt sunt de la Spitalul Judetean de Urgenta din Arad. La inceputul acestei saptamani, aici a murit un om infectat cu COVID-19.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )