Libnet.ro
UNICEF

18:30

20 de milioane de americani, concediati doar in aprilie din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
20 de milioane de americani, concediati doar in aprilie din cauza pandemiei

Mai mult de 20 de milioane de americani au fost concediati, doar in luna aprilie, de firmele private afectate de pandemie,dupa ce au fost nevoite sa-si inchida fabricile, santierele sau magazinele. continuă pe Adevărul

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit din cauza coronavirusului. El se afla in concediu de odihna din martie, iar in luna aprilie s-a simtit rau, acuzand probleme respiratorii.

Numar record de copii stramutati intern din cauza conflictelor si a violentei: 19 milioane - raport

Potrivit estimarilor, 19 milioane de copii, un numar fara precedent, traiau in 2019 departe de casa, stramutati in interiorul propriei tari din cauza conflictelor si a violentei unii dintre ei de ani de zile, se arata intr-un raport UNICEF.

Avocatul Poporului cere ca incapacitatea temporara de munca din cauza COVID-19 sa fie platita 100%

Avocatul Poporului solicita includerea COVID-19 in grupa bolilor infectocontagioase din categoria A, astfel incat incapacitatea temporara de munca sa fie platita in proportie de 100%, potrivit unui comunicat de presa, potrivit Agerpres.

Numarul deceselor din cauza COVID-19 a urcat la 854

Potrivit unei informari remise miercuri HotNews. ro de catre Grupul de Comunicare Strategica, numarul deceselor cauzate de coronavirus a urcat la 854, dupa raportarea a 13 noi cazuri. Varsta celor decedati este intre 31 de ani si 89 de ani, toti fiind inregistrati cu comorbiditati. Ca origine, acestia provin din Bucuresti, Neamt, Alba, Arad, Vaslui, Sibiu, Mures, Galati si Mehedinti.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu toti pacientii raportati au murit efectiv din cauza pneumoniei cu COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat ca nu toti cei raportati au murit din cauza pneumoniei cu COVID si spune ca multi dintre acestia erau in stare grava din cauza bolilor asociate.

MIKE POMPEO: China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata.

Marea Britanie: Persoanele de culoare, un risc de deces de patru ori mai mare din cauza Covid-19 - CNN

Persoanele de culoare din Marea Britanie au un risc de deces de patru ori mai mare din cauza Covid-19 decat persoanele albe, iar o serie de alte grupuri etnice sunt, de asemenea, la un risc crescut, potrivit noilor date publicate joi de Oficiul pentru Statistica Nationala, citat de CNN.

Uber va renunta la 14% dintre angajati din cauza coronavirusului

Uber a anuntat miercuri ca va renunta la 3. 700 dintre angajati, aproximativ 14% din personal, ca urmare a diminuarii numarului de deplasari, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza agentia EFE.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul si veniturile Skoda au scazut din cauza efectelor pandemiei

Profitul Skoda Auto, care face parte din grupul Volkswagen AG, a scazut cu 25% in primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Nunarul de decese din cauza coronavirusului a ajuns la 803, dupa raportarea luni dimineata a alte 13 decese. Printre cazuri un barbat de 30 de ani care suferea si de obezitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )