Libnet.ro
UNICEF

08:45

Numarul deceselor din cauza COVID-19 a urcat la 854

Hotnews Hotnews,
 Numarul deceselor din cauza COVID-19 a urcat la 854

Potrivit unei informari remise miercuri HotNews. ro de catre Grupul de Comunicare Strategica, numarul deceselor cauzate de coronavirus a urcat la 854, dupa raportarea a 13 noi cazuri. Varsta celor decedati este intre 31 de ani si 89 de ani, toti fiind inregistrati cu comorbiditati. Ca origine, acestia provin din Bucuresti, Neamt, Alba, Arad, Vaslui, Sibiu, Mures, Galati si Mehedinti. continuă pe Hotnews

Coronavirus. Numarul deceselor, din nou in crestere in Italia

Alte 8. 000 de persoane au fost declarate vindecate intr-o zi in Italia, dar numarul deceselor a crescut: 369 in ultimele 24 de ore, cu 222 de victime doar in Lombardia, potrivit La Repubblica.

Numarul deceselor din cauza noului coronavirus a ajuns la 790, in Romania

Inca zece persoane au decedat din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 790.

Numar record de copii stramutati intern din cauza conflictelor si a violentei: 19 milioane - raport

Potrivit estimarilor, 19 milioane de copii, un numar fara precedent, traiau in 2019 departe de casa, stramutati in interiorul propriei tari din cauza conflictelor si a violentei unii dintre ei de ani de zile, se arata intr-un raport UNICEF.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu toti pacientii raportati au murit efectiv din cauza pneumoniei cu COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat ca nu toti cei raportati au murit din cauza pneumoniei cu COVID si spune ca multi dintre acestia erau in stare grava din cauza bolilor asociate.

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit din cauza coronavirusului. El se afla in concediu de odihna din martie, iar in luna aprilie s-a simtit rau, acuzand probleme respiratorii.

Uber va renunta la 14% dintre angajati din cauza coronavirusului

Uber a anuntat miercuri ca va renunta la 3. 700 dintre angajati, aproximativ 14% din personal, ca urmare a diminuarii numarului de deplasari, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza agentia EFE.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul si veniturile Skoda au scazut din cauza efectelor pandemiei

Profitul Skoda Auto, care face parte din grupul Volkswagen AG, a scazut cu 25% in primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Nunarul de decese din cauza coronavirusului a ajuns la 803, dupa raportarea luni dimineata a alte 13 decese. Printre cazuri un barbat de 30 de ani care suferea si de obezitate.

Ronald Koeman, internat de urgenta din cauza unei probleme cardiace

Selectionerul Olandei, Ronald Koeman, a fost internat in spital, duminica, la Amsterdam, din cauza unei probleme cardiace, informeaza Reuters.

Numarul deceselor provocate de COVID-19 a trecut de 800 in Romania. Tanar de 30 de ani, printre cele mai recente victime

Bilantul deceselor in randul persoanelor cu coronavirus a ajuns la 801 luni dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alti 11 romani au murit. Printre cele mai recente victime se afla si un barbat de 30 de ani din Bihor, care suferea si de obezitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )