Libnet.ro
UNICEF

07:45

in 2012, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Adriana aparea in direct la televizor. Gestul incredibil facut de barbat i-a uimit pe oameni (VIDEO)

Antena3 Antena3,
in 2012, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Adriana aparea in direct la televizor. Gestul incredibil facut de barbat i-a uimit pe oameni (VIDEO)

In 2012, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Adriana, fata de 11 ani, rapita si ucisa in judetul Dambovita, aparea in direct la televizor. Gestul incredibil facut de barbat i-a uimit pe oameni. Mai. continuă pe Antena3

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

UPDATE Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Dambovita s-a sinucis El ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion

Procuratura din provincia olandeza Brabantul de Nord a confirmat sinuciderea cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, relateaza presa locala. Autoritatile olandeze au transmis ca barbatul ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion pe o sosea din zona Escharen, sud-estul Olandei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )