Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Playtech Playtech,
Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura . continuă pe Playtech

in 2012, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Adriana aparea in direct la televizor. Gestul incredibil facut de barbat i-a uimit pe oameni (VIDEO)

In 2012, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Adriana, fata de 11 ani, rapita si ucisa in judetul Dambovita, aparea in direct la televizor. Gestul incredibil facut de barbat i-a uimit pe oameni. Mai.

ULTIMA ORA Gabi Balint, dus de urgenta la spital. Fostul international a fost operat in urma unui infarct UPDATE

Gabi Balint a suferit un infarct si a fost transportat de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Fostul international a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta. Gabi Balint, fost jucator al nationalei Romaniei si fost antrenor, a suferit un infarct, anunta sport. ro. El a fost dus de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti si .

Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei sale. Detalii de ultima ora despre eveniment

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sarbatoresc azi crestinarea micutei Eva Maria. Dupa lunga asteptare, botezul fiicei lor a venit! Fostul ministru desigur ca nu a lasat nimic la voia intamplarii, asa ca a ales ca vestimentatia fetitei sa fie asortata cu a acesteia. Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei? Este ziua cea mare! .

Olandezul suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita din Dambovita, pus oficial sub acuzare pentru trei infractiuni. Unde se afla acum pedofilul

Olandezul in masina caruia a fost vazuta pentru ultima oara fetita din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru trei infractiuni: rapire, viol si omor. Autoritatile romane fac demersuri pentru aducerea in tara a pedofilului.

UPDATE Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Dambovita s-a sinucis El ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion

Procuratura din provincia olandeza Brabantul de Nord a confirmat sinuciderea cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, relateaza presa locala. Autoritatile olandeze au transmis ca barbatul ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion pe o sosea din zona Escharen, sud-estul Olandei.

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

Olandezul suspectat de uciderea fetei din Gura Sutii a fugit din Romania imediat dupa crima. Autoritatile olandeze spun ca ar fi vorba despre un pedofil

Principalul suspect in cazul uciderii Adrianei Fieraru, de 11 ani, un cetatean olandez, a reusit sa fuga din tara imediat dupa ce ar fi omorat-o pe fata si ar fi ascuns-o intr-un lan de porumb de la marginea localitatii dambovitene Produlesti.

Tragedia Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu, cerere de ultima ora

Parintii Alexandrei Macesanu, adolescenta care ai fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, au facut o cerere catre DIICOT prin care cer efectuarea unei noi expertize antropologice si genetice. Acestia sustin ca.

Avocatul Tonel Pop, declaratii de ultima ora: Voi face o plangere sa se investigheze a treia crima. Gheorghe Dinca are multe cadavre la activ

Avocatul familiei Luizei Melencu a facut noi declaratii. Acesta a spus ca la liziera din padure sunt ramasitele unei a treia victime a lui Gheorghe Dinca, aceasta neavand legatura cu Luiza Melencu sau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )