Libnet.ro
UNICEF

13:30

2014, anul schimbarii in Parlamentul European/ INFOGRAFIC: sistemele electorale in cele 28 de state UE

Hotnews Hotnews,
 2014, anul schimbarii in Parlamentul European/ INFOGRAFIC: sistemele electorale in cele 28 de state UE

Alegerile europarlamentare din acest an vor schimba fata clasei politice europene. Sensul schimbarii este dictat intr-o mare masura de politica interna a partidelor si sistemul de vot. Romania, alaturi de alte cateva state care pot fi numarate pe degete, practica sistemul listelor inchise, pe cand celelalte tari aplica sistem de vot preferential, pe liste deschise sau semi-deschise/ Un infografic complex realizat de Serviciul de cercetare al Parlamentului European. continuă pe Hotnews

Anul 2014, anul SCHIMBARII pentru sistemul sanitar

Anul 2014 este unul al schimbarii pentru sistemul sanitar, sustine ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu. Noile pachete de servicii medicale, unul pentru neasigurati si unul pentru asigurati, vor.

PSD ii va cere lui Elmar Brok sa demisioneze din functiile pe care le are in Parlamentul European

Grupul social-democratilor din Parlamentul European va cere demisia lui Elmar Brok, pentru declaratiile privind amprentarea imigrantilor romani. Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, spune ca grupul.

2014 - anul marilor schimbari in sistemul sanitar. Ce pasi trebuie sa urmeze pacientii pana sa ajunga la spital

Anul 2014 pare sa fie anul schimbarilor pentru sistemul de sanatate romanesc, asta pentru ca oficialii din Ministerul Sanatatii MS) si cei de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) si-au propus sa finalizeze mai multe proiecte importante, printre care pachetul de baza si pachetul minim de servicii medicale, noua lista de medicamente compensate, o noua lege a salarizarii, cardul de sanatate sau dosarul electronic al pacientului.

2014, anul noului presedinte. Ce batalii politice se dau in urmatoarele luni

Dincolo de incertitudinile care planeaza asupra scenei politice, exista, totusi, un fapt incontestabil si inevitabil: 2014 va fi anul in care romanii isi vor alege viitorul presedinte.

2014 - Anul marilor minciuni si adevaruri

Ce vom afla dupa doua siruri de alegeri europarlamentare in mai, prezidentiale in decembrie? Ce clarificari asteptam pe scena politica? 2014 se anunta salbatic. Pentru cine va fi an de rascruce, sub ce auspicii incep marile confruntari? Inainte de a intra in detalii, o remarca de ordin general: mizele sunt uriase dar zarurile n-au fost inca aruncate. Jocul se anunta teribil de sofisticat. Unii isi joaca libertatea, cariera, altii averi frumusele. Se joaca soarta unor institutii cheie in stat si viitorul unui tari pe urmatorii 10-15 ani. In fine, acum se decide viitorul puterii si al opozitiei. Vi se pare putin?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )