Libnet.ro
UNICEF

09:45

CM 2014. Portarul nemtilor a avut cifre mai bune decat golgheterul echipei

Adevărul Adevărul,
CM 2014. Portarul nemtilor a avut cifre mai bune decat golgheterul echipei

Portarul lui Bayern Munchen a fost cel mai bun om al nemtilor contra Algeriei si a impresionat prin numeroasele iesiri in afara careului. continuă pe Adevărul

Reclamele la PS4 sunt mai scumpe decat cele la Xbox One [VIDEO]

Faptul ca PS4 se vande ca painea calda se pare ca nu se datoreaza doar abilitatilor consolei, ci si unui buget generos de marketing. Am dezbatut mult timp in trecut cursa dintre Sony PS4 si Microsoft Xbox One. De fiecare data, din varii motive, castigatorul este acelasi. Jocurile pe PS4 arata mai bine, pentru mult timp consola a fost mai ieftina cu 100 de dolari fata de Xbox One si, nu in ultimul rand, portofoliul de jocuri exclusive este foarte [].

Fizicienii sugereaza ca viteza luminii ar putea fi mai mica decat se credea

Fizicianul James Franson de la Universitatea din Maryland a atras atentia comuitatii fizicienilor prin postarea unui articol in care acesta pretinde ca a gasit dovezi care sugereaza ca viteza luminii asa cum este descrisa de teoria relativitatii este, de fapt, mai inceata decat se credea.

Rezultate finale Evaluarea Nationala 2014 Ministerul Educatiei: 71,12% dintre absolventii de clasa a VIII-a au luat note peste 5, cu 0,34 puncte procentuale mai multi decat inainte de contestatii

Rezultatele finale de la examenele de Evaluare Nationala 2014 arata ca 71,12% dintre absolventii de clasa a VIII-a au luat medii peste 5. Rezultatele anuntate de Ministerul Educatiei sunt dupa ce contestatiile au fost solutionate, astfel ca procentul elevilor cu medii peste 5 a crescut de la 70,78% la 71,12%, cu 0,34 puncte procentuale. Spre comparatie, la examenul de Evaluare Nationala de anul trecut, 75,89% dintre absolventii de gimnaziu au luat note peste 5, pe fondul a numeroase acuze ca subiectele au fost foarte usoare. Vezi in articol Rezultatele Evaluarilor Nationale din ultimii 10 ani.

Populatia Romaniei, mai mica decat in ianuarie 2013: Numarul locuitorilor a scazut sub 20 de milioane

Populatia Romaniei a scazut la 1 ianuarie 2014 cu 0,4% fata de 1 ianuarie anul trecut, coborand sub pragul de 20 milioane de locuitori, respectiv la 19,94 milioane de persoane, se arata intr-un comunicat al INS.

Grecia, tara muncii la negru: 5.000 de agenti imobiliari lucreaza ilegal, mai mult decat cei care sunt inregistrati oficial

Grecia are mai multi agenti imobiliari care functioneaza ilegal decat cei care lucreaza cu acte in regula. Acest lucru faca ca sectorul de profil sa fie dintre cele mai afectate de neplata contributiilor de asigurari sociale, relateaza Kathimerini.

Cheltuim pentru concediu mai putin decat bulgarii

Romanii sunt europenii care cheltuiesc cel mai putin pentru a merge in vacanta, pe care prefera sa o petreaca in tara. Aceasta este concluzia celui mai recent studiu Eurostat.

INS: Autorizatiile de construire, cu 6,3% mai multe decat in aprilie

In luna mai, au fost eliberate 3. 586 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 6,3% fata de aprilie si cu 6,6% fata de mai 2013, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Muzeul din Muzeul National al Agriculturii. Unelte pentru restaurare mai vechi decat exponatele

Potrivit informatiilor precizate in raportul de activitate din anul precedent, Muzeul National al Agriculturii detine o serie de unelte depasite ca performanta, exploatare si vechime, necesitand inlocuire urgenta. Sumele necesare achizitionarii echipamentelor au valori de peste 30 mii de euro.

Politic Show: Deputatul PC Ovidiu Raetchi: Voi vota cu bilele la vedere solicitarea DNA privind ridicarea imunitatii lui Titi Holban; Elena Udrea: Pentru PNL, Antonescu ar fi un candidat mai bun decat Iohannis; Cine ravneste la locul lui Ponta in PSD

Mircea Ionescu-Quintus pune cruce fuziunii PNL-PDL: E nevoie de o alianta. Fostul presedinte al liberalilor, Mircea Ionescu-Quintus, sustine ca. Oamenii cu care Crin Antonescu vrea sa recucereasca PNL. Reuniti in prima sedinta a noului Birou Politic National, liberalii au stabilit ca vor face.

Avem o strategie agresiva in Romania, ca sa crestem mai mult decat PIB-ul

Grupul Metinvest, controlat de miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov, a deschis, ieri, o reprezentanta comerciala in tara noastra - Metinvest Carpathia -, pentru a-si consolida relatia pe care o are cu clientii din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )