Libnet.ro
UNICEF

14:45

Reclamele la PS4 sunt mai scumpe decat cele la Xbox One [VIDEO]

Playtech Playtech,
Reclamele la PS4 sunt mai scumpe decat cele la Xbox One [VIDEO]

Faptul ca PS4 se vande ca painea calda se pare ca nu se datoreaza doar abilitatilor consolei, ci si unui buget generos de marketing. Am dezbatut mult timp in trecut cursa dintre Sony PS4 si Microsoft Xbox One. De fiecare data, din varii motive, castigatorul este acelasi. Jocurile pe PS4 arata mai bine, pentru mult timp consola a fost mai ieftina cu 100 de dolari fata de Xbox One si, nu in ultimul rand, portofoliul de jocuri exclusive este foarte []. continuă pe Playtech

Femeile, mai violente decat barbatii

Potrivit conventiilor sociale, femeile sunt sexul bland, insa dovezile stiintifice confirma faptul ca, intr-o relatie, femeile tind sa fie mai agresive decat barbatii.

Grecia, tara muncii la negru: 5.000 de agenti imobiliari lucreaza ilegal, mai mult decat cei care sunt inregistrati oficial

Grecia are mai multi agenti imobiliari care functioneaza ilegal decat cei care lucreaza cu acte in regula. Acest lucru faca ca sectorul de profil sa fie dintre cele mai afectate de neplata contributiilor de asigurari sociale, relateaza Kathimerini.

Samsung Galaxy S5 mini: dotari mai slabe, dar cu cititor de amprenta si rezistenta la apa

Samsung lanseaza Galaxy S5 mini. Ecranul e HD, senzorul de scanare a amprentei este la locul sau, iar dimensiunile sunt mai mici decat cele ale Galaxy S5. Samsung Galaxy S5 mini continua seria pornita de Samsung in urma cu cativa ani. Dispozitivele sunt mai mici, au dotari mai slabe, dar si pretul este mai mic. Ne dorim sa oferim dispozitive variate, care sa raspunda diferitelor nevoi si stiluri adoptate de clientii nostri, a declarat JK Shin, CEO si sef al [].

Cheltuim pentru concediu mai putin decat bulgarii

Romanii sunt europenii care cheltuiesc cel mai putin pentru a merge in vacanta, pe care prefera sa o petreaca in tara. Aceasta este concluzia celui mai recent studiu Eurostat.

INS: Autorizatiile de construire, cu 6,3% mai multe decat in aprilie

In luna mai, au fost eliberate 3. 586 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 6,3% fata de aprilie si cu 6,6% fata de mai 2013, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Christina Hendricks, roscatele sunt mai nostime

Roscatele sunt mult mai nostime, sustine, evident, o frumoasa cu parul de foc. Este vorba de Christina Hendricks.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )