Libnet.ro
UNICEF

00:07

2017 are sanse mari sa devina cel mai cald an din istoria masuratorilor

Playtech Playtech,
2017 are sanse mari sa devina cel mai cald an din istoria masuratorilor

Anul 2017 se afla in primii trei cei mai caldurosi ani, potrivit cifrelor provizorii ale Organizatiei Mondiale a Meteorologiei. Principalele discutii privind schimbarile climatice ale ONU din acest an,cercetatorii de la OMM si-au prezentat raportul anual privind situatia climei globale. Rezultatele studiului privind gazele cu efect de sera din ultimele saptamani arata cum concentratiile de CO2 []. continuă pe Playtech

Horoscopul zilei - 3 noiembrie. O zodie are sanse mari in sfera profesionala

Berbec in sfera profesionala va bucurati de o stabilitate confortabila. Apar solicitari mai mari in casa, unde trebuie sa dezamosati niste tensiuni. Taur Daca aveti in vedere un.

Star Wars The Last Jedi: cel mai scurt trailer e cel mai interesant

Mai este peste o luna pana la lansarea noului Star Wars The Last Jedi, dar fanii ard de nerabdare sa vada povestea spusa de Rian Johnson. La cateva saptamani dupa ce un trailer ne-a oferit un volum semnificativ de informatii despre actiunea viitorului Star Wars, producatorii au publicat un nou teaser pentru pelicula. Acest clip [].

Cel mai misterios om de pe planeta. Are o avere de aproape sase miliarde de dolari si nimeni nu stie cine este de fapt

A fost cel mai prolific an de care s-a bucurat cryptomoneda Bitcoin, valoarea acesteia crescand de la 600 la un maxim record de peste 7. 300 de dolari. Drept rezultat, unul dinre cei mai mari detinatori de.

Mirabela Dauer a dat jos 14 kilograme in cel mai usor mod, fara a urma vreo dieta! Artista a dezvaluit secretul ei!

Mirabela Dauer a dat jos 14 kilograme in cel mai usor mod, fara a urma vreo dieta. Artista a vorbit pentru Antena Stars despre amestecul simplu, pe care oricine il are in casa, cu ajutorul caruia.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, dupa ce printul mostenitor Mohammad bin Salman din Arabia Saudita.

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Cat castiga angajatii din bancile din top din Romania. Salariatii UniCredit stau cel mai bine la acest capitol

Angajatii UniCredit Bank primesc cele mai mari salarii nete din randul celor mai mari 5 banci din sistem, de aproape 5. 400 de lei net pe luna. La polul opus sunt angajatii BRD- SocGen care castiga,.

Hagi vine cu CEL MAI TARE MESAJ de la PROTESTE: Legatura NESTIUTA PANA ACUM cu OMUL CU MUSTATA! (FOTO, VIDEO)

Imaginatia romanilor care protesteaza impotriva clasei politice nu are limite. Daca acum ceva timp facea furori mesajul catre fostul premier Grindeanu, clipeste de doua ori daca vrei sa te.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )