Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirabela Dauer a dat jos 14 kilograme in cel mai usor mod, fara a urma vreo dieta! Artista a dezvaluit secretul ei!

Antena3 Antena3,
Mirabela Dauer a dat jos 14 kilograme in cel mai usor mod, fara a urma vreo dieta! Artista a dezvaluit secretul ei!

Mirabela Dauer a dat jos 14 kilograme in cel mai usor mod, fara a urma vreo dieta. Artista a vorbit pentru Antena Stars despre amestecul simplu, pe care oricine il are in casa, cu ajutorul caruia. continuă pe Antena3

Dieta record! Mirabela Dauer a reusit sa slabeasca 14 kilograme cu ajutorul unui simplu amestec

Este intr-o forma maxima, iar Mirabela Dauer recunoaste ca a reusit sa scape de 14 kilograme cu ajutorul unui amestec uluitor. Am slabit 14 kilograme. Eu nu pot sa tin regim pentru ca sunt o.

Cel mai performant monitor este printre singurele cu 4K si HDR

In timp ce TV-urile Ultra HD compatibile cu HDR au devenit din ce in ce mai ieftine, numeri pe degete monitoarele compatibile cu astfel de abilitati. Continutul HDR in 4K se vede spectaculos pe un ecran compatibil. Din pacate, nu prea ai cum sa te bucuri de o asemenea calitate cand te uiti la cel [].

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, dupa ce printul mostenitor Mohammad bin Salman din Arabia Saudita.

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

Cel mai misterios om de pe planeta. Are o avere de aproape sase miliarde de dolari si nimeni nu stie cine este de fapt

A fost cel mai prolific an de care s-a bucurat cryptomoneda Bitcoin, valoarea acesteia crescand de la 600 la un maxim record de peste 7. 300 de dolari. Drept rezultat, unul dinre cei mai mari detinatori de.

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Cel mai nou-promis spital din Romania se reintoarce la stadiul de acum zece ani

Primul lucru pe care l-au facut autoritatile dupa ce premierul Romaniei a anuntat ca Guvernul va finanta construirea unui nou spital judetean a fost acela de a organiza o comisie de lucru. Una care sa identifice un teren propice acestui spital. Terenul obtinut anul trecut pentru un astfel de spital, dupa zece ani de negocieri, este clasificat, acum, nepotrivit.

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi.

2017 are sanse mari sa devina cel mai cald an din istoria masuratorilor

Anul 2017 se afla in primii trei cei mai caldurosi ani, potrivit cifrelor provizorii ale Organizatiei Mondiale a Meteorologiei. Principalele discutii privind schimbarile climatice ale ONU din acest an,cercetatorii de la OMM si-au prezentat raportul anual privind situatia climei globale. Rezultatele studiului privind gazele cu efect de sera din ultimele saptamani arata cum concentratiile de CO2 [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2048 seconds )