Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO 2018 - Schi fond: Norvegianca Ragnhild Haga, campioana olimpica la 10 km liber; Timea Lorincz, locul 53

Hotnews Hotnews,
 JO 2018 - Schi fond: Norvegianca Ragnhild Haga, campioana olimpica la 10 km liber; Timea Lorincz, locul 53

Norvegianca Ragnhild Haga a cucerit joi medalia de aur in proba feminina de schi fond 10 km liber din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, in care reprezentanta Romaniei, Timea Lorincz, s-a clasat pe locul 53. continuă pe Hotnews

JO 2018, Schi fond: Sprintul feminin, castigat de Suedeza Stina Nilsson

Marti, suedeza Stina Nilsson, a castigat proba feminina de sprint din cadrul concursului de schi fon.

JO 2018 - Schi alpin: Austriacul Marcel Hirscher a cucerit prima sa medalie olimpica de aur, la combinata alpina

Austriacul Marcel Hirscher, regele circuitului mondial de schi alpin, si-a trecut in palmares prima sa medalie olimpica de aur, clasandu-se pe primul loc in concursul de combinata din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, de la PyeongChang, desfasurat marti.

JO 2018 - Schi Alpin: Americanca Mikaela Shiffrin a cucerit medalia de aur la slalom urias

Schioarea americana Mikaela Shiffrin a castigat joi slalomul urias feminin din cadrul JO de iarna de la PyeongChang, trecandu-si cu aceasta ocazie in palmares a doua medalie olimpica de aur, dupa cea obtinuta in urma cu patru ani, la Soci Rusia).

JO 2018 - Schi alpin: Aksel Lund Svindal, primul norvegian campion olimpic la coborare

Aksel Lund Svindal a castigat joi proba masculina de coborare din cadrul concursului de schi alpin de la PyeongChang, devenind astfel primul norvegian care cucereste medalia de aur in proba regina a Jocurilor Olimpice de iarna.

JO 2018 - Schi alpin: Slalomul urias feminin, reprogramat pentru joi (15 februarie) din cauza vantului puternic

Slalomul urias din cadrul concursului feminin de schi alpin al Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, nu s-a putut desfasura luni, din cauza vantului puternic care s-a abatut asupra statiunii Yongpyong, fiind reprogramat pentru joi, 15 februarie, informeaza AFP.

Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Daniela Haralambie, locul 25 la sarituri cu schiurile. Medalie de aur pentru Lundby

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Norvegianca Maren Lundby a devenit campioana olimpica la sarituri cu schiurile, impunandu-se luni, la PyeongChang, dupa un concurs foarte strans, in fata.

JO 2018: Chloe Kim, campioana olimpica la doar 17 ani - A castigat aurul la halfpipe

Americanca de 17 ani Chloe Kim a castigat, marti, medalia de aur in proba de halfpipe, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang. Ea le-a intrecut pe chinezoaica Jiayu Liu, medaliata cu argint, si pe o alta americanca, Arielle Gold, care a obtinut bronzul.

JO 2018 - Patinaj viteza: Ireen Wust, campioana olimpica in proba de 1500 de metri - Olandeza a devenit cea mai medaliata patinatoare din istoria JO

Sportiva olandeza Ireen Wust a castigat titlul olimpic la patinaj viteza, in proba de 1500 de metri si a devenit cea mai titrata patinatoare de viteza din istoria Jocurilor Olimpice.

JO 2018 - Snowboard: Jamie Anderson (SUA), campioana olimpica la slopestyle (si-a pastrat titlul cucerit la Soci)

Jamie Anderson SUA) a cucerit medalia de aur in proba feminina de slopestyle din cadrul concursului de snowboard al Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang, luni, la capatul unei finale perturbate de vantul violent.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )