Libnet.ro
UNICEF

23:01

In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura

Liniile tramvaielor 16, 1 si 32 vor avea culoar unic in acest an, a declarat astazi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Ea a spus ca, in vederea fluidizarii circulatiei in Bucuresti, va continua programul de culoar unic pentru tramvai pe mai multe linii, vor continua o serie de proiecte demarate anul trecut, ce vizeaza extinderea si supralargirea unor pasaje, demararea lucrarilor pentru altele noi, precum si constructia de parcari. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura printre care supralargire Ghencea- Domnesti, Pasaj Doamna Ghica, Pasaj Petricani, Pasaj Andronache - CF Bucuresti Constanta

In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura printre care extindere si supralargire Ghencea- Domnesti, Pasaj Doamna Ghica cu Colentina, Pasaj Petricani -Bucuresti Nord, Pasaj Andronache - CF Bucuresti Constanta, Pasaj spre cartierul Henry Coanda, largire si reabilitare Pod CF Constanta, a anuntat miercuri, primarul general Gabriela Firea. Aceasta declarat ca vor continua si proiectele deja incepute: Pasaul Ciurel, largire Fabrica de Glucoza, parkride Cora Pantelimon, Pasaj Nicolae Grigorescu- Splai Dudescu.

Romanii vor avea mai multe zile libere in 2018

Anul 2018 vine cu un plus de bucurie pentru romani: vom avea mai multe zile libere decat in 2017! Asta pentru ca unele zile libere din cele 12 pica in cele lucratoare. Iata care sunt.

Sectoarele de drum in care se produc cele mai multe accidente rutiere vor fi patrulate

Sectoarele de drum in care se produc cele mai multe accidente rutiere vor fi patrulate de catre echipaje ale politiei pentru a descuraja comportamentul nedisciplinat al soferilor. Marti, 2 ianuarie, in cadrul unei sedinte la Inspectoratul General al Politiei IGP) au fost fixate prioritatile pentru reducerea numarului accidentelor rutiere in perioada imediat urmatoare, transmite IPN.

INCENDIU PUTERNIC LA CURTEA DE ARGES! Mai multe persoane, EVACUATE! (VIDEO)

Incendiu puternic, miercuri seara, la Curtea de Arges. Potrivit MDI TV, ard mai multe baraci unde locuiau sase familii. Cel putin 12 persoane au fost evacuate, doi oameni avand nevoie de ingrijiri.

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in dimineata zilei de miercuri, 3 ianuarie, atentionari Cod galben de ceata valabile in mai multe localitati din judetele Vrancea, Bacau si Va.

Licitatii pentru bilete de avion in valoare de zeci de milioane de lei la mai multe ministere si Camera Deputatilor

Mai multe ministere, dar si Camera Deputatilor, au lansat proceduri de achizitie a unor bilete de avion, in valoare de zeci de milioane de lei. Printre destinatiile externe se regasesc Austria, Brazilia, SUA, China, Japonia si Rusia.

VIDEO Bataie cu scaune in noaptea de Revelion la un restaurant din Valcea. Mai multe persoane au fost ranite

Ceea ce trebuia sa fie o noapte de distractie pentru sute de valceni, organizata la restaurantul unui hotel din municipiul Ramnicu Valcea, s-a transformat intr-un cosmar. Petrecerea a fost stricata la un moment dat de o incaierare intre mai multe persoane, scrie gazetavalceana. ro.

Deputat roman: Romania putea sa faca mai multe ca la Chisinau sa avem un presedinte proroman

Deputatul Partidului National Liberal PNL) din Romania Costel Alexe sustine ca Bucurestiul putea face mai multe pentru ca alegerile prezidentiale de la Chisinau sa fi fost castigate de catre un presedinte proroman si proeuropean.

UPDATE Protestele au continuat in Iran, in ciuda apelului la calm al presedintelui. Mai multe cladiri publice au fost incendiate, numarul mortilor a ajuns la 12 VIDEO

Manifestatii sporadice, care au degenerat pe alocuri in violenta, au avut loc duminica seara in mai multe orase din Iran, inclusiv la Teheran, in pofida apelului la calm lansat de presedintele Hassan Rohani, releva luni presa si retelele sociale iraniene, citate de AFP. Numarul mortilor a crescut la 12, potrivit televiziunii de stat iraniene.

VIDEO Protestele au continuat in Iran, in ciuda apelului la calm al presedintelui. Mai multe cladiri publice au fost incendiate

Manifestatii sporadice, care au degenerat pe alocuri in violenta, au avut loc duminica seara in mai multe orase din Iran, inclusiv la Teheran, in pofida apelului la calm lansat de presedintele Hassan Rohani, releva luni presa si retelele sociale iraniene, citate de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )