Libnet.ro
UNICEF

05:00

IN 2019: Vanzarile auto pe piata din China vor creste lent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2019: Vanzarile auto pe piata din China vor creste lent

Piata auto chineza, cea mai mare din lume, ar urma sa inregistreze un ritm lent de crestere in 2019, deoarece expansiunea economica slaba ar putea afecta consumul, a avertizat Asociatia Producatorilor Auto din China CAAM), transmite Xinhua. continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarile auto pe piata din China vor creste lent in 2019

Piata auto chineza - cea mai mare din lume - ar urma sa inregistreze un ritm lent de crestere in 2019, deoarece expansiunea economica slaba ar putea afecta consumul, a avertizat Asociatia Producatorilor Auto din China CAAM), transmite Xinhua, potrivit.

Tudorel Toader: Toate instantele de judecata din Romania vor fi dotate cu echipamente de videoconferinta

Toate instantele de judecata din Romania vor fi dotate cu echipamente de videoconferinta, motiv pentru care Ministerul Justitiei a initiat deja o procedura de achizitie publica in acest sens, relateaza.

Peste doua mii de etnici kazahi din China au primit dreptul de a renunta la cetatenia chineza si de a parasi tara

Ministerul de externe de la Astana a anuntat ca peste doua mii de etnici kazahi din China au primit dreptul de a renunta la cetatenia chineza si de a parasi tara.

Firmele din China, interesate de reabilitarea caii ferate romane

Reabilitarea si modernizarea cailor ferate romane reprezinta una dintre problemele spinoase cu care se confrunta Guvernul si, in special, Ministerul Transporturilor. Fostul ministru de resort, Lucian Sova, sustinea ca anual 300 km de cale ferata se deterioreaza in tara noastra, iar statul repara doar 10 km.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )