Libnet.ro
UNICEF

10:00

Peste doua mii de etnici kazahi din China au primit dreptul de a renunta la cetatenia chineza si de a parasi tara

Adevărul Adevărul,
Peste doua mii de etnici kazahi din China au primit dreptul de a renunta la cetatenia chineza si de a parasi tara

Ministerul de externe de la Astana a anuntat ca peste doua mii de etnici kazahi din China au primit dreptul de a renunta la cetatenia chineza si de a parasi tara. continuă pe Adevărul

Peste 20 de mii de cetateni din diaspora s-au inregistrat prealabil pentru alegerile din 24 februarie

Peste 20 de mii de cetateni din diaspora s-au inregistrat prealabil pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Cifra este cu mult mai mare fata de alegerile prezidentiale din noiembrie 2016, cand s-au inregistrat peste 3. 500 de moldoveni stabiliti peste hotare.

Tesla Motors va ncepe constructia mega-uzinei din China unde se vor investi cel putin doua miliarde dolari

Elon Musk a anuntat ca Tesla Motors va incepe la Shanghai constructia unei mega-uzine Gigafactory) unde, daca totul va merge bine, vor fi construite 500. 000 de masini/an. Va fi prima mare uzina auto din China unde o companie straina va avea 100% din actiuni, dar ramane de vazut daca planurile lui Musk se vor concretiza, in conditiile razboiului comercial dintre China si SUA. Reuters scrie ca investitiile vor fi de 2 miliarde dolari, iar Bloomberg estimeaza 5 miliarde dolari.

BVB Aprecieri de peste doua procente pentru toti indicii BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat o evolutie pozitiva in sedinta de tranzactionare de vineri, toti cei noua indici ai bursei locale incheind ziua pe plus, cu aprecieri de peste doua procente, in conditiile in care rulajul inregistrat in ultima sedinta de saptamana trecuta a fost de 43,88 milioane de lei, in apropierea rulajului mediu zilnic consemnat anul trecut, de 46 milioane de lei.

Seful Tesla anunta constructia primei fabrici din China

Tesla va demara luni constructia primei sale fabrici din China, la Shanghai, unde va incepe pana la sfarsitul anului productia vehiculelor electrice Model 3, a anuntat pe Twitter Elon Musk, directorul general al producatorului auto american, transmite Reuters.

Lumina se aprinde pe autostrada urbana abia peste doua luni. Oficial CNAIR: S-au furat circa 4 kilometri de cabluri si sigurantele

Problema iluminatului pe autostrada urbana va fi rezolvata peste circa doua luni, dupa ce hotii au furat cativa kilometri de cablu electric subteran ce alimenta sistemul de iluminat, a declarat Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al CNAIR.

Atac cu ciocanul la o scoala primara din China. Zeci de copii au fost raniti

Zeci de copii au fost raniti marti de un individ cu un ciocan la o scoala primara din Beijing. Potrivit autoritatilorlocale,trei dintre minori prezinta rani serioase. Suspectulfusese.

Huawei isi scoate laptopurile de top si tabletele din China: De ce conteaza

Huawei devine o putere din ce in ce mai mare in piata globala de gadgeturi, iar cel mai recent pas in acest sens a fost facut la CES 2019, in Las Vegas. Foarte multi producatori chinezi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )