Libnet.ro
UNICEF

07:15

JO 2020, atletism: Alin Firfirica a ratat calificarea in finala probei de aruncarea discului

Hotnews Hotnews,
 JO 2020, atletism: Alin Firfirica a ratat calificarea in finala probei de aruncarea discului

Atletul Alin Firfirica a ratat, vineri, calificarea in finala probei de aruncarea discului, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. continuă pe Hotnews

JO 2020 Tokyo. Simionescu s-a oprit in optimile probei de judo,Firfirica a ratat calificarea in finala la aruncarea discului

Dimineata zilei de vineri a fost una cu ghinion pentru delegatia Romanie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, reprezentatii tariii noastre inregistrand dezamagiri pe linie.

JO 2020, judo: Vladut Simionescu a ratat calificarea in sferturile categoriei plus 100 kilograme

Judoka Vladut Simionescu a ratat, vineri, calificarea in faza sferturilor de finala, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scrie news. ro. Simionescu a fost invins de Yakiv Khammo Ucraina), scor 1-0.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin a ratat podiumul in finala probei

Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin, format din Gianina Beleaga si Livia Ionela Cozmiuc, a ocupat, joi dimineata, locul sase in ultimul act de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JOCURILE OLIMPICE Nationala de fotbal a Romaniei a ratat calificarea din grupa

Selectionata Romaniei a ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, dupa ce a terminat la egalitate cu Noua Zeelanda, 0-0, astazi, la Sapporo, in ultimul sau meci din Grupa B, potrivit Digi24.

JO 2020: Mirel Radoi, multumit de jucatorii sai dupa ce Romania a ratat calificarea in sferturi la Tokyo

Nationala de fotbal U23 a Romaniei a terminat la egalitate 0-0) in ultimul meci din grupe contra Noii Zeelande si a ratat calificarea in sferturile turneului de fotbal de la Tokyo 2020. Dupa partida, selectionerul Mirel Radoi s-a aratat multumit de proprii jucatori, invocand lipsa de noroc in ceea ce priveste ratarea accederii in fazele eliminatorii.

VIDEO JO 2020, inot: David Popovici a ratat calificarea in semifinalele probei de 50 metri liber

Inotatorul David Popovici a luat vineri startul in seriile probei de 50 metri liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Sportivul roman a facut parte din seria a sasea, una in care a incheiat pe locul opt, ultimul, cu timpul de 22. 77 secunde. Din pacate, David nu a reusit sa se califice in semifinalele probei. JO 2020: Ce spus David Popovici dupa ce a ratat semifinala de la 50 metri liber.

JO 2020, inot: Robert Glinta a ratat calificarea in semifinalele probei de 200 metri spate de la Tokyo

Sportivul Robert Glinta nu s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de 200 m spate din cadrul competitiei de inot de la Jocurile Olimpice.

JO 2020 Tokyo, natatie: Robert Glinta, ultimul locin finala probei de 100 metri spate

Calificat cu al optulea timp in finala, Robert Glinta nu a reusit sa rastoarne calculele hartiei si a terminat, marti dimineata, pe ultima pozitie in cursa pentru medalii.

JO 2020 Tokyo, inot: Popovici incanta! David e in finala probei 100 metri liber. Urmeaza cursa pentru medalii!

Considerat un adevarat fenomen, pustiul de doar 16 ani si-a continuat seria prestatiilor excelente, in Japonia, cu inca o cursa superba.

JOCURILE OLIMPICE David Popovici, locul 4 in finala probei de 200 metri liber

Copilul minune al inotului mondial a fost la un varf de unghie de o medalie olimpica la una dintre probele in care concureaza. David Popovici a ocupat locul 4 in finala la 200 metri liber, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2971 seconds )