Libnet.ro
UNICEF

00:07

2020 a fost cel mai cald an in Europa, pe fondul incendiilor din nord si a unei ierni extraordinar de blanda

Hotnews Hotnews,
 2020 a fost cel mai cald an in Europa, pe fondul incendiilor din nord si a unei ierni extraordinar de blanda

Anul trecut a fost in Europa cel mai cald an de cand se fac masuratori meteo, anul fiind marcat de incendiile din nordul extrem, dar si de o iarna cu temperaturi mult peste medie, arata datele Copernicus Earth. Si 2020 a doborat o multime de recorduri de caldura care stateau in picioare de zeci de ani in Franta, Rusia, Norvegia, Suedia, Spania sau Germania. continuă pe Hotnews

Andreea Esca, marturisiri despre primul an de pandemie: Pentru mine a fost cel mai greu an

Viata nu este la fel de stralucitoare ca pe micile ecrane. Andreea Esca a facut o serie de marturisi.

Sorin Puscasu, desfiintat de cel mai mare rival la Survivor Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in Dominicana

Sorin Puscasu se lupta in competitia din Republica Dominicana, insa nu si-a incheiat socotelile cu cel mai mare rival al sau. Un fost concurent Survivor l-a desfiintat pe Sorin si a spus ca va face tot ce ii sta in putinta ca sa nu castige competitia. Sorin Puscasu, desfiintat de cel mai mare rival la .

Daniel Dines a devenit cel mai bogat roman, dupa listarea la bursa din New York a companiei UiPath

Daniel Dines, din Bacau, a devenit cel mai bogat roman, dupa ce compania sa, UiPath, a fost listata la cea mai puternica bursa din lume, cea de la New York.

Cu cine se intelege Pepe cel mai bine dupa divortul de Raluca Pastrama. Ce relatie are cu o vedeta feminina

Pepe are o persoana apropiata care i-a fost alaturi dupa divortul extrem de neasteptat dintre el si mama celor doua fetite ale sale. Despre cine este vorba si ce relatie apropiata are cu una din vedetele feminine extrem de iubite de la noi? Pepe, relatie apropiata cu o vedeta feminina de la noi Zvonurile nu .

Business report: Nebuloasa deceselor COVID-19. Cel mai fericit infirmier. Contractele de leasing nu mai sunt titluri executorii. Seful monopolului de stat al sarii, revocat cu argumente imobiliare. Ce spune agentia

Fost sef de top al City Insurance face milioane din datoriile liderului RCA catre service-uri * Seful monopolului de stat al sarii, revocat cu argumente imobiliare * Contractele de leasing nu mai sunt titluri executorii pentru consumatori * Cel mai fericit infirmier * Nebuloasa deceselor COVID-19. Raporteaza DSP-urile diferit de spitale? * Ce spune agentia * Topul bancilor la finalul anului pandemiei * Premiile Superscrieri 2021: Cele mai bune materiale jurnalistice din perioada pandemiei.

Cum prepari acasa cel mai bun drob de miel. Reteta secreta a lui chef Catalin Scarlatescu

Im afara de oua rosii, cozonac si sarmale, de pe masa de Paste drobul de miel nu poate sa lipeasca. Noi iti spunem cum poti sa gatesti cel mai bun drob de miel de sarbatori, dupa reteta bunicii lui Chef Catalin Scarlatescu. Cum prepari acasa cel mai bun drob de miel Celebrul jurat al emisiunii .

Simona Halep, multumita dupa meciul cu Marketa Vondrousova: Simt ca am jucat aproape de cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a declarat ca abia a asteptat meciul cu Marketa Vondrousova pentru a-si lua revansa dupa cele doua precedente infrangeri in fata jucatoarei cehe si a precizat ca a evoluat, joi, aproape de cel mai bun tenis al ei.

Restrictii impotriva persoanelor nevaccinate. Tara care poate lua aceasta decizie in cel mai scurt timp

O tara ar putea lua aceasta decizie controversata la care o mare parte din populatie s-a gandit. Ce restrictii ar putea sa aduca in vizorul persoanelor care nu s-au vaccinat? Detalii despre decizia care ar putea fi luata in scurt timp. Restrictii impotriva cetatenilor nevaccinati. Ce tara ar putea sa ia aceasta decizie in viitorul .

India a raportat joi cel mai mare numar de contaminari cu SARS-CoV-2 din lume

India a raportat joi cel mai mare numar de contaminari zilnice cu SARS-CoV-2 din lume, iar numarul deceselor asociate Covid-19 a atins un nou varf,.

Aceasta barca electrica concureaza cu cel mai inteligent autoturism. Ce functii speciale are

Supranumita si Tesla Marii, aceasta barca electrica, X-Shore. are dispozitive inteligente, multe optiuni si un ecran tactil urias ce poate concura lejer cu cel mai smart.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )