Libnet.ro
UNICEF

12:15

CE 2022, preliminarii (handbal m): Prima victorie pentru Romania (36-27 vs Muntenegru)

Hotnews Hotnews,
 CE 2022, preliminarii (handbal m): Prima victorie pentru Romania (36-27 vs Muntenegru)

Nationala de handbal masculin a Romaniei a invins duminica, la Baia Mare, reprezentativa Muntenegrului, scor 36-27 16-13), in al doilea meci din grupa 8 preliminara a CE2022, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

CE 2022, preliminarii (handbal m): Romania, infrangere in primul meci (30-33 vs Suedia)

Nationala de handbal masculin a Romaniei a fost invinsa joi, in deplasare, de reprezentativa Suediei, cu scorul de 33-30 20-12), in meci contand pentru grupa a 8-a a preliminariilor CE2022.

Planul secret al lui Nicolae Ceausescu pentru Romania s-a aflat. Ce voia sa faca, de fapt, pana in 2020

Romania dupa rasturnarea lui Nicolae Ceausescu s-a trezit sub impactul inspaimantator al politicilor sale megalomanice. De la plata totala a datoriei externe si pana la o crestere a populatiei, erau planuri stabilite de fostul dictator. Planul lui Nicolae Ceausescu de crestere a numarului populatiei in 1966, la un an dupa ce Ceausescu venea la putere, .

Promisiunea lui Joe Biden pentru Romania: E obligatia noastra sacra, puteti conta pe noi

Joe Biden vine cu promisiuni mari si pentru Romania. Ce a spus presedintele Statelor Unite ale Americii cand s-a ajuns la tara noastra? Iata declaratiile politicianului si parerea sa despre curajul romanilor. Joe Biden, promisiuni si laude mari pentru Romania Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii a vizitat Romania de mai multe ori, chiar .

PREVIZIUNILE DE TOAMNA ALE COMISIEI EUROPENE PENTRU ROMANIA Revenirea completa la nivelul pre-pandemie se va incheia undeva in 2022

PIB-ul va scadea cu 5,2% in 2020 si va creste cu 3,3% in 2021, prognozeaza Comisia Comisia Europeana a imbunatatit prognoza pentru contractia economica estimata a Romaniei din acest an, se arata in prognoza de toamna a executivului european, la un minus de 5,2% a PIB de la minus 6% anterior, in prognoza de primavara.

Radu Magdin: Pentru Romania, alegerile prezidentiale din SUA au o miza mai degraba simbolica. Interesul american pentru tara noastra ramane (VIDEO)

Radu Magdin a subliniat, joi, in direct pe B1 TV, ca Statele Unite au sustinut relatia cu Romania inclusiv sub republicani, notand ca interesul american fata de tara noastra a fost si esteunul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )