Libnet.ro
UNICEF

16:45

Radu Magdin: Pentru Romania, alegerile prezidentiale din SUA au o miza mai degraba simbolica. Interesul american pentru tara noastra ramane (VIDEO)

B1 B1,
Radu Magdin: Pentru Romania, alegerile prezidentiale din SUA au o miza mai degraba simbolica. Interesul american pentru tara noastra ramane (VIDEO)

Radu Magdin a subliniat, joi, in direct pe B1 TV, ca Statele Unite au sustinut relatia cu Romania inclusiv sub republicani, notand ca interesul american fata de tara noastra a fost si esteunul. continuă pe B1

EXCLUSIV Cum va fi afectata Romania de alegerile din SUA. Ce impact vor avea asupra economiei si a geopoliticii

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii sunt in plina de desfasurare, iar Romania urmareste cu interes spectacolul electoral de peste Ocean. SUA a influentat enorm intreaga lume din punct de.

EXCLUSIV Cum va fi afectata Romania de alegerile din SUA. Ce schimbari se vor produce la nivel geopolitic

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii sunt in plina de desfasurare, iar Romania urmareste cu interes spectacolul electoral de peste Ocean. SUA a influentat enorm intreaga lume din punct de.

Radu Magdin: Indiferent cine va castiga alegerile prezidentiale, va mai dura zile daca nu saptamani pana cand America, in intregimea ei, va accepta rezultatul Donald Trump e candidatul cel mai talentat politic (VIDEO)

Radu Magdin a explicat, miercuri, in direct pe B1 TV, ca daca urmatoarele ore il vor favoriza pe Joe Biden, este probabil ca Donald Trump sa potenteze mesajul potrivit caruia alegerile prezidentiale din SUA au.

Iulian Fota: Alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo Cred ca America este in cea mai polarizata stare a ei din ultimele decenii (VIDEO)

Iulian Fota, directorul general al Institului Diplomatic Roman, a explicat ca alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo, pentru ca rezultatul este foarte.

Cate voturi a primit Kanye West la alegerile prezidentiale din SUA

Candidatura lui Kanye West pentru alegerile prezidentiale din 2020 a creat surpriza si ii face pe oameni sa zambeasca, dar acesta insista: rapperul pare acum sa ia in considerare candidatura la re-alegere in.

Alegerile prezidentiale din SUA: Germania, ingrijorata de o situatie foarte exploziva

Germania este ingrijorata de o situatie foarte exploziva in Statele Unite, unde Donald Trump s-a proclamat invingator in alegerile prezidentiale, a declarat miercuri ministrul Apararii, citat de AFP.

ALEGERI SUA: Biden este pe cale sa obtina o victorie in alegerile prezidentiale din America, anunta echipa sa de campanie

Joe Biden este pe cale sa obtina o victorie in alegerile prezidentiale in Statele Unite, a anuntat astazi directoarea sa de campanie Jennifer O and Malley Dillon.

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Primul lider al UE care l-a felicitat pe Donald Trump, pentru victorie

Lupta este foarte stransa, la alegerile prezidentiale din SUA. Ambii candidati, Donald Trump si Joe Biden se considera deja invingatori, alaturi de taberele lor, iar europenii reactioneaza inainte de.

Meghan Markle a scris istorie in casa regala cu ce a facut acum la alegerile din SUA

Meghan Markle si-a folosit votul la alegerile prezidentiale si a trimis votul prin posta, conform site-ului Page Six. Si facand acest lucru, ea a facut istorie, devenind primul membru din familia regala britanica care a votat la alegerile din SUA sau la oricare alte alegeri. Meghan Markle a scris istorie in casa regala Membrii .

Alegeri prezidentiale SUA. Cati electori trebuie sa castige un candidat pentru a deveni presedinte

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii se desfasoara de o maniera unica in lume, locatarul de la Casa Alba fiind ales, de fapt, indirect de cetateni, prin intermediul electorilor. Criticii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )