Libnet.ro
UNICEF

13:30

24 de cazuri noi de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, depistate in Romania: Cele mai mai multe dintre probe au fost recoltate de la pacienti din Bucuresti

B1 B1,
24 de cazuri noi de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, depistate in Romania: Cele mai mai multe dintre probe au fost recoltate de la pacienti din Bucuresti

Un numar de 24 de cazuri noi cu noua tulpina din Marea Britanie au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, au transmis reprezentantii unui lant de clinici private. Cazurile au fost identificate in urma unei. continuă pe B1

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica, depistate in Romania. Specialisti: Riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat ne asteptam

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica au fost depistate in Romania, in urma analizelor facute de MedLife pe 90 de probe din mai multe orase ale tarii. Numarul pacientilor cu noua tulpina se dubleaza astfel, ajungand la 52. Specialistii MedLife atrag atentia ca riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat se asteptau, iar autoritatile ar trebui sa analizeze cu precautie deciziile cu privire la relaxarea masurilor.

Ministerul Sanatatii: 27 de noi cazuri de COVID-19, cu tulpina britanica, raportate astazi

Ministerul Sanatatii a fost informat astazi de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile ca au fost raportate 27 de cazuri noi de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B.

Ministerul Sanatatii: Sase noi cazuri confirmate de infectare cu noua tulpina britanica a coronavirusului

Ministerul Sanatatii a fost informat marti de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile ca au fost raportate sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B.

Ministrul Sanatatii: Sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a COVID-19 confirmate in Romania

Inca sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a SARS-COV-2au fost confirmate in Romania de Ministerul Sanatatii. Pacientii sunt trei barbati, din Bihor,Bucuresti si Ilfov.

MINISTERUL SANATATII: 6 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina UK

Inca sase cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina din Marea Britanie, au fost depistate in Romania.

Tulpina britanica de coronavirus, responsabila de pana la 20% dintre infectarile de COVID-19 din Paris

Tulpina britanica de COVID-19, considerata mai contagioasa, ar fi responsabila de pana la 20% dintre cazurile de infectare din zona metropolitana a Parisului, a anuntat marti un reprezentant al retelei.

Avem 2580 de cazuri noi de Covid. Bucurestiul va deschide scolile in scenariul galben

Vineri la pranz, cel mai recent raport sanitar indica 2580 de cazuri noi confirmate de infectare cu .

inca un caz de infectare cu tulpina britanica a COVID-19, in Romania

Un alt caz de infectare cu noua varianta de Sars CoV- 2 a fost identificat in Romania, mai exact in Capitala, anunta, miercuri, Ministerul Sanatatii.

Coronavirus in Romania: 2.580 cazuri noi in ultima zi dupa 31.752 teste 73 decese, 954 persoane in stare grava

Alte 2. 580 cazuri noi de coronavirus au fost raportate joi, pentru ultimele 24 de ore, dupa efectuarea a 31. 752 de teste - 24. 310 teste RT-PCR si 7. 442 teste rapide antigen - ceea ce inseamna o rata de pozitivare de 8,12%, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica. in total, de la debutul pandemiei in Romania au fost inregistrate 740. 732 de cazuri. in ultima zi au fost inregistrate 73 decese de persoane infectate cu COVID, iar la terapie intensiva sunt internate 954 persoane.

Noua tulpina de coronavirus, descoperita la un pacient din Tecuci

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica au fost depistate in Romania, in urma analizelor facute de MedLife pe 90 de probe din mai multe orase ale tarii. Un caz provine de la un pacient din Tecuci, judetul Galati.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )