Libnet.ro
UNICEF

06:15

Avem 2580 de cazuri noi de Covid. Bucurestiul va deschide scolile in scenariul galben

România Liberă România Liberă,
Avem 2580 de cazuri noi de Covid. Bucurestiul va deschide scolile in scenariul galben

Vineri la pranz, cel mai recent raport sanitar indica 2580 de cazuri noi confirmate de infectare cu . continuă pe România Liberă

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica, depistate in Romania. Specialisti: Riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat ne asteptam

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica au fost depistate in Romania, in urma analizelor facute de MedLife pe 90 de probe din mai multe orase ale tarii. Numarul pacientilor cu noua tulpina se dubleaza astfel, ajungand la 52. Specialistii MedLife atrag atentia ca riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat se asteptau, iar autoritatile ar trebui sa analizeze cu precautie deciziile cu privire la relaxarea masurilor.

Coronavirus in Romania: 2.580 cazuri noi in ultima zi dupa 31.752 teste 73 decese, 954 persoane in stare grava

Alte 2. 580 cazuri noi de coronavirus au fost raportate joi, pentru ultimele 24 de ore, dupa efectuarea a 31. 752 de teste - 24. 310 teste RT-PCR si 7. 442 teste rapide antigen - ceea ce inseamna o rata de pozitivare de 8,12%, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica. in total, de la debutul pandemiei in Romania au fost inregistrate 740. 732 de cazuri. in ultima zi au fost inregistrate 73 decese de persoane infectate cu COVID, iar la terapie intensiva sunt internate 954 persoane.

Trei decese si 13 cazuri noi de infectare cu COVID-19, in judetul Buzau

Directia de Sanatate Publica transmite ca, in ultimele 24 de ore, in judetul Buzau au fost confirmate 13 cazuri noi de infectare din care 6 pacienti testati in laboratoare private). Pacientii au varste intre 11 ani si 63 de ani.

24 de cazuri noi de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, depistate in Romania: Cele mai mai multe dintre probe au fost recoltate de la pacienti din Bucuresti

Un numar de 24 de cazuri noi cu noua tulpina din Marea Britanie au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, au transmis reprezentantii unui lant de clinici private. Cazurile au fost identificate in urma unei.

MINISTERUL SANATATII: 6 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina UK

Inca sase cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina din Marea Britanie, au fost depistate in Romania.

Cum se vor deschide scolile din judetul Calarasi. Majoritatea elevilor vor merge fizic la cursuri

Incepand de luni, 8 februarie, majoritatea copiilor merg fizic la scoala. Se va tine cont de contextul epidemiologic din fiecare localitate si in fiecare scoala se vor lua masuri stricte. in judetul Calarasi, rata incidentei infectarilor cu COVID-19 este de 0,78, astfel ca majoritatea elevilor vor merge la cursuri.

Situatia infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 342

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 735. 484la data de 3februarie,dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 752de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 252

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 732. 732la data de 2februarie,dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 676de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Autoritatile au decis. La cate cazuri de Covid-19 aparute intr-o clasa se vor suspenda cursurile

Autoritatile din domeniul Sanatatii si al Educatiei au decis joi conditiile in care cursurile scolare se vor intrerupe pentru 14 zile. Potrivit ordinului care reglementeaza regulile aplicate in scoli vor exista conditii de triaj diferite pentru clasele din invatamantul primar si gradinite, fata de invatamantul gimnazial si liceu. Reguli diferite pentru invatamantul primar si cel .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )