Libnet.ro
UNICEF

14:30

24 ianuarie - Unirea cea mica. Motiv sa revedem filmele romanesti istorice. Burebista, Stefan cel Mareco sunt intruchiparea lui Ceausescu

Hotnews Hotnews,
 24 ianuarie - Unirea cea mica. Motiv sa revedem filmele romanesti istorice. Burebista, Stefan cel Mareco sunt intruchiparea lui Ceausescu

In asteptarea sarbatoririi Unirii de pe 24 ianuarie 1859, Perspektiva a revazut filmele istorice romanesti. Burebista, Decebal, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Vlad Tepes sunt construiti dupa chipul si asemanarea lui Nicolae Ceausescu. Si pe un singur sablon psihologic, cel al grandilocventei. Boala ne-a lovit si dupa 1989. Dovada: Carol I, din filmele lui Sergiu Nicolaescu. Nu vi se pare ca noi ne si gandim istoria precum in aceste filme? Alternative? Da, documentarul lui Andrei Ujica din 2010, Autobiografia lui Nicolae Ceausescu. continuă pe Hotnews

Programul special de vizitare a muzeelor pentru 24 ianuarie - Unirea Principatelor Romane

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste a anuntat programul special de vizitare, pentru ziua de 24 ianuarie 2018, cand este sarbatorita Unirea Principatelor Romane 24 ianuarie 1859).

Prosecco si macarons in mall de ziua Micii Uniri. Care este programul mall-urilor pe 24 ianuarie?

Ziua in care este sarbatorita unirea Moldovei cu Tara Romaneasca din 1859 este sarbatoare legala in Romania. Pentru centrele comerciale, 24 ianuarie este o zi in care numarul vizitatorilor creste. Cum se pregatesc mall-urile pentru aceasta zi si care.

Programul bancilor si al oficiilor postale pentru 24 ianuarie

Oficiile postale si unitatile bancare sunt inchise in 24 ianuarie, la implinirea a 159 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, insa vor ramane deschise bancile din un.

Oficiile postale, inchise pe 24 ianuarie, de ziua Unirii Principatelor Romane

Oficiile postale si unitatile bancare sunt inchise in 24 ianuarie, la implinirea a 159 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, insa vor ramane deschise bancile din unele centre comerciale.

Bancile si oficiile postale sunt inchise in 24 ianuarie. Bancile din unele centre comerciale vor ramane deschise

Oficiile postale si unitatile bancare sunt inchise in 24 ianuarie, la implinirea a 159 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, insa vor ramane deschise bancile din unele centre comerciale.

Programul complet al manifestarilor de la Iasi dedicate Unirii Principatelor Romane. Cine va fi prezent pe 24 ianuarie

Oficialii Primariei Iasi au anuntat luni, 22 ianuarie, programul acestei saptamani, cand se vor implini 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, dar si 10 ani de la infratirea municipiilor Iasi si Chisinau. Edilul Mihai Chirica a anuntat ca nu a primit confirmari de la nivel central pentru 24 ianuarie: Din partea Guvernului Romaniei nu am avut pe cine contacta.

HOROSCOP ZILNIC 24 IANUARIE. Zi perfecta pentru Scorpioni

Horoscop 24 ianuarie 2018. Berbec Urmeaza cateva zile marcate de un succes stralucitor si cu modificari de situatie importante. Nu faceti greseala sa adoptati o atitudine.

Spectacol folcloric extraordinar, pe 24 ianuarie, la Palatul Culturii Teodor Costescu

Primaria municipiului Drobeta-Turnu Severin si Palatul Culturii Teodor Costescu organizeaza in seara de miercuri, 24 ianuarie a. c. , in sala mare a Palatului, la ora 19,00, un spectacol folcloric extraordinar dedicat Unirii Principatelor Romane.

Mica Unire, sarbatorita la Muzeul Municipal, pe 24 ianuarie. Spectacol de muzica si poezie, pus in scena de elevi

Manifestarile dedicate implinirii a 159 de ani de la Unirea principatelor Romane sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza debuteaza la Calarasi cu un spectacol artistic, pus in scena de copiii de la mai multe scoli din oras.

Cum sarbatoreste Clujul ziua de 24 ianuarie

Ziua de 24 de ianuarie va fi sarbatorita la Cluj-napoca printr-un spectacol folcloric, iluminat arhitectural pe Catedrala Mitropolitana si un foc de artificii pe care administratia clujeana sustine ca va fi impresionant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )