Libnet.ro
UNICEF

13:00

24 martie, Ziua Mondiala de Lupta impotriva Tuberculozei

B1 B1,
24 martie, Ziua Mondiala de Lupta impotriva Tuberculozei

Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic este onorata de participarea alaturi de mari orase ale lumii in marcarea luptei impotriva tuberculozei, celebrand. continuă pe B1

Ziua Mondiala a Sindromului Down, celebrata astazi

21 martie este Ziua Mondiala a Sindromului Langdon-Down, prilej pentru a constientiza problemele cu care se confrunta cei care sufera de aceasta afectiune.

Ziua Mondiala a Sanatatii Orale, 20 martie: Spune Aaaa! Actioneaza acum pentru sanatatea ta orala!

Ziua Mondiala a Sanatatii Orale, o initiativa a Federatiei Internationale a Dentistilor, este sarbatorita anual pe data de 20 martie. Actiunile desfasurate in aceasta zi au ca scop cresterea, la nivel global, a gradului de constientizare a populatiei privind importanta mentinerii unei stari optime a sanatatii orale la orice varsta.

ZIUA MONDIALA A TEATRULUI: Acces liber in culisele Salii Majestic de la Odeon

De Ziua Mondiala a Teatrului, miercuri, 27 martie, in intervalul orar 12. 00, publicul poate vizita culisele Salii Majestic a Teatrului Odeon, anunta institutia.

Horoscop weekend 22-24 martie. Zodiile care vor avea un weekend de groaza. Nimic nu le iese cum trebuie

Horoscop weekend 22-24 martie. Zodiile care vor avea un weekend de groaza. Nimic nu le iese cum trebuie. Citeste mai mult pespynews. ro .

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru 19-24 martie 2019. Gemenii spun doar ceea ce trebuie, Berbecii se vindeca de emotii

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii si de la ingerii ABUNDENTEI pentru saptamana 19-24 martie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in ti.

21 martie, Ziua internationala a Padurilor. Cum si unde putem recicla hartia si alte deseuri

In fiecare an, pe 21 martie, este celebrata Ziua internationala a padurilor, declarata de catre Organizatia Natiunilor Unite ONU) in anul 2013.

HOROSCOP WEEKEND 22-24 martie 2019. Berbecii sunt vulnerabili, Gemenii descopera prietenia adevarata

Anul 2019 ne prilejuieste doua Luni pline in Balanta. Prima este in 21 martie, iar cea de-a doua in 19 aprilie. Superluna plina din 21 martie coincide cu intrarea Soarelui in Berbec, la o zi dupa Echinoctiul de.

HOROSCOP WEEKEND 22-24 martie 2019. Berbecii sunt sensibili si vulnerabili, Gemenii descopera prietenia adevarata

Anul 2019 ne prilejuieste doua Luni pline in Balanta. Prima este in 21 martie, iar cea de-a doua in 19 aprilie. Superluna plina din 21 martie coincide cu intrarea Soarelui in Berbec, la o zi dupa Echinoctiul de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )