Libnet.ro
UNICEF

09:15

Horoscop weekend 22-24 martie. Zodiile care vor avea un weekend de groaza. Nimic nu le iese cum trebuie

Antena3 Antena3,
Horoscop weekend 22-24 martie. Zodiile care vor avea un weekend de groaza. Nimic nu le iese cum trebuie

Horoscop weekend 22-24 martie. Zodiile care vor avea un weekend de groaza. Nimic nu le iese cum trebuie. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Merg din bine, in mai bine

Saptamana care incepe aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC- Se apropie ziua ta de nastere, asa ca esti vedeta acestei saptamani. Esti creativa si romantica si.

HOROSCOP WEEKEND. Zodia care are parte de o schimbare majora

Horoscop weekend. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend. Berbec Sensibilitatea va fi prezenta pe tot parcursul weekendului. Cu toate ca nu esti obisnuit cu vulnerabilitatea, incearca sa o.

Salarii mai mari pentru mai multe categorii de bugetari. Cine sunt romanii care vor primi bani in plus

O parte dintre angajatii statului vor avea salariile marite anul acesta. Camera Deputatilor a adoptat mai multe modificari la legea salarizarii. Angajatii de la Finante si ministerul muncii vor avea sala.

HOROSCOP WEEKEND 22-24 martie 2019. Berbecii sunt vulnerabili, Gemenii descopera prietenia adevarata

Anul 2019 ne prilejuieste doua Luni pline in Balanta. Prima este in 21 martie, iar cea de-a doua in 19 aprilie. Superluna plina din 21 martie coincide cu intrarea Soarelui in Berbec, la o zi dupa Echinoctiul de.

HOROSCOP WEEKEND 22-24 martie 2019. Berbecii sunt sensibili si vulnerabili, Gemenii descopera prietenia adevarata

Anul 2019 ne prilejuieste doua Luni pline in Balanta. Prima este in 21 martie, iar cea de-a doua in 19 aprilie. Superluna plina din 21 martie coincide cu intrarea Soarelui in Berbec, la o zi dupa Echinoctiul de.

HOROSCOP. Zodiile care au nevoie de spatiu. Nu vor sa-ti bagi nasul in vietile lor

Aceste zodii nu vor sa fie inconjurate de persoane care sa isi bage nasul in problemele lor. Sunt mai retrase si au nevoie de propriul spatiu. HOROSCOP TAUR - Au nevoie de un spatiu in care sa se relaxe.

HOROSCOP 21 MARTIE. Zodia care poate reusi in tot ceea ce isi propune! Sansa unica in zodiac!

Horoscop 21 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice.

ANRE a publicat lista celor care vor primi gaze ieftine de la producatori: in total 81 de firme, furnizori si consumatori, printre care si combinatele lui Ioan Niculae

Doar 81 de companii, furnizori de gaze si consumatori industriali, sunt marii castigatori ai controversatei OUG 114/2018, care prevede plafonarea preturilor la gazele vandute de catre producatori la 68 lei/Mwh. Practic, cele 81 de firme vor primi direct gazele ieftine de la producatori, potrivit unei decizii a Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Ceilalti consumatorilor industriali din Romania nu sunt atat de norocosi. Vor trebuie sa se multumeasca cu gaze mai scumpe vandute de intermediari sau din import. Cei mai mari beneficiari de gaze ieftie sunt combinatele omului de afaceri Ioan Niculae.

Ciclism: Se cunosc toate echipele care vor participa la Turul Frantei 2019 - Arkea-Samsic si Direct Energie au primit ultimele wild carduri

Organizatorii Turului Frantei au anuntat vineri ultimele doua echipe invitate la editia cu numarul 106 din Marea Bucla. Arkea-Samsic si Direct Energie, ambele din Franta, intregesc lista celor 22 de formatii care se vor afla la startul competitiei 6-28 iulie 2019).

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )