Libnet.ro
UNICEF

11:00

24 de predictii din 7 industrii pentru anul viitor: Presa, instrument politic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
24 de predictii din 7 industrii pentru anul viitor: Presa, instrument politic

In 2019, modul in care traim continua sa se schimbe, odata cu maturizarea adoptarii tehnologiilor si cresterea ponderii generatiilor native digital in forta de munca. Pentru a se pastra relevante, companiile vor spori personalizarea serviciilor si. continuă pe Wall-Street Ro

Instanta suprema, blocata. Completele de 5 judecatori amana toate dosarele pentru anul viitor. Printre ele si apelul lui Liviu Dragnea

Completele de 5 judecatori de la instanta suprema care vor intra in sedintele de judecata programate in decembrie vor amana toate cauzele pentru luna ianuarie, a anuntat Curtea Suprema. Printre dosarele care vor fi amanate se numara si apelul lui Liviu Dragnea la sentinta de trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul fraudei de la Directia Copilului Teleorman.

PENTRU ANUL ACESTA Wizz Air, estimeaza o crestere a capacitatii de 26 %

Compania va opera de anul viitor zboruri catre Memmingen Germania) si Castellon Spania) Compania aeriana low-cost Wizz Air estimeaza o crestere a capacitatii cu 26% dupa ce o noua aeronava Airbus A321 se va alatura flotei din Bucuresti in martie anul viitor, a anuntat, ieri, Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer al Wizz Air.

Ecaterina Andronescu vrea o noua lege a educatiei pna n iunie anul viitor: Scoala sa-l profesionalizeze pe elev pentru a exercita munca utila n societate

Elevii si profesorii din Romania vor avea o noua lege a educatiei care va fi gata pana in iunie 2019. Anuntul a fost facut de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la o dezbatere despre educatie si piata fortei de munca.

Peste 1.500 de noi locuri de munca in industria ospitalitatii, generate de deschiderile hoteliere de anul viitor

Daca ultimii ani au insemnat o perioada de regandire a strategiei pentru industria hoteliera din Romania, deschiderile inregistrate fiind mai mult in zona boutique hotelurilor si a pensiunilor, in urmatorii doi ani sunt anuntate nu mai putin de 11 noi.

Romanii, luati cu asalt de Fisc: absolut toti vor primi notificari de anul viitor

Ministerul Finantelor estimeaza ca, in urmatorii patru ani, va trimite 57,6 milioane de notificari contribuabililor, motiv pentru care a organizat o licitatie pentru achizitia de servicii postale si de curierat rapid.

British School of Bucharest (BSB) a deschis inscrierile in programul de burse pentru anul academic 2019 2020

British School of Bucharest BSB) a deschis inscrierile in programul de burse pentru anul 2019- 2020! BSB doreste sa recunoasca meritele elevilor cu rezultate remarcabile, fie ei elevi la scoli private sau de stat, si ofera burse de pana la 100% din taxa de scolarizare tuturor celor care isi doresc sa studieze la British School of Bucharest.

Cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru casatorie. Vezi cum se aliniaza planetele

Oamenii au studiat dintotdeauna influenta pe care o au planetele asupra vietii de pe Pamant. Data nuntii este una dintre cele mai importante din viata unui om, asa ca astrologii au realizat tot felul de calcule pentru a .

HANDELSBLATT: Commerzbank iese din cursa pentru preluarea NordLB

Commerzbank a renuntat sa depuna o oferta pentru un grup bancar german mai mic - NordLB - deoarece conducerea nu a fost multumita de efectele tranzactiei in privinta reducerilor de costuri, a anuntat publicatia Handelsblatt, transmite Reuters.

Commerzbank se retrage din cursa pentru preluarea NordLB

Commerzbank a renuntat ca depuna o oferta pentru un grup german mai mic - NordLB - deoarece conducerea nu a fost multumita de efectele tranzactiei in privinta reducerilor de costuri, a anuntat publicatia Handelsblatt, transmite Reuters.

Commerzbank se retrage din cursa pentru preluarea NordLB

Commerzbank a renuntat ca depuna o oferta pentru un grup german mai mic - NordLB - deoarece conducerea nu a fost multumita de efectele tranzactiei in privinta reducerilor de costuri, a anuntat publicatia Handelsblatt, transmite Reuters.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )