Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru casatorie. Vezi cum se aliniaza planetele

Antena3 Antena3,
Cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru casatorie. Vezi cum se aliniaza planetele

Oamenii au studiat dintotdeauna influenta pe care o au planetele asupra vietii de pe Pamant. Data nuntii este una dintre cele mai importante din viata unui om, asa ca astrologii au realizat tot felul de calcule pentru a . continuă pe Antena3

Amazon.com, FT.com si retaileri locali - cele mai bune carti din 2018

Amazon. com, specialistii consultati de Financial Time dar si doua dintre principalele magazine de carte din Romania, elefant. ro si libris. ro sunt surse de incredere atunci cand vine vorba de lecturi de calitate. ro a consultat sursele.

Mos Craciun a ajuns deja la ASF, una dintre cele mai BOGATE institutii din Romania: Salariul mediu net depaseste 9.700 lei

Mos Craciun s-a grabit sa ajunga la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), institutie care vegheaza peste 20 de miliarde de euro. Angajatii institutiei au primit deja primele de sfarsit de.

Joburile cele mai cautate in 2018: Ce s-a schimbat in preferintele angajatorilor

Pornind de la faptul ca eJobs. ro este cel mai mare site din Romania pentru locuri de munca, cel mai recent studiu publicat de compania din spate iti arata situatia joburilor de la noi din 2018. Trecand peste problemele majore derivate din lipsa fortei de munca din tara noastra, cei de la eJobs ne ajuta sa [] .

Marea Britanie se pregateste pentru una dintre cele mai grele ierni din ultimul deceniu

Meteorologii britanici avertizeaza ca Regatul Unit s-ar putea confrunta in decembrie cu conditii de vreme severa, precizand totodata ca nu este exclus ca aceasta iarna sa fie cea mai grea din ultimii opt ani, relateaza The Sun si The Daily Express.

Tenis: Una dintre cele mai talentate jucatoare refuza sa mai reprezinte Romania

Una dintre cele mai talentate jucatoare din noul val nu va mai reprezenta Romania in circuitul feminin de tenis, fiind suparata ca n-a primit niciun ajutor din partea Federatiei, anunta Tenisite. info. Raluca.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 NOIEMBRIE Electrica, cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

Inregistrand o crestere a cotatiei de 3,3%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 noiembrie, actiunile Electrica EL) reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

Bulgaria va face parte din spatiul Schengen din 2019

Bulgaria va face parte din spatiul Schengen din 2019, pentru inceput doar cu frontierele aeriene, anunta publicatia bulgara 24 Chasa, citand afirmatii ale liderului europarlamentarilor PPE, Manfred Weber si.

Liderul europarlamentarilor PPE: Bulgaria va face parte din spatiul Schengen din 2019

Bulgaria va face parte din spatiul Schengen din 2019, pentru inceput doar cu frontierele aeriene, anunta publicatia bulgara 24 Chasa, citand afirmatii ale liderului europarlamentarilor PPE, Manfred Weber si.

FOTO Cele mai nesimtite parcari vazute pe strazile din Romania

Romanii lasa masina unde le vine la indemana, dar sunt taxati pe grupurile de Facebook care posteaza fotografii cu cele mai nesimtite parcari.

Informatiile stocate in telefon, cele mai usor de pierdut

Telefonul este unul dintre cele mai folosite dispozitive pe care se pot stoca informatii, dar si printre cele mai usor de pierdut. Sapte romani din zece 65,92%) si-au pierdut cel putin o data contactele, informatiile esentiale sau pozele din telefon, arata datele colectate in urma unui chestionar realizat in mediul online de Huawei Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )