Libnet.ro
UNICEF

01:05

25 tablete oferite copiilor din Baia Mare de Ambasadorul Statului Israel

România Liberă România Liberă,
25 tablete oferite copiilor din Baia Mare de Ambasadorul Statului Israel

Excelenta Sa, domnul David Saranga, a oferit 25 tablete mai multor beneficiari ai programelor Hope a. continuă pe România Liberă

Baia Mare si alte trei localitati din Maramures intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie pe strada

In contextul evolutiei situatiei epidemiologie, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca municipiul Baia Mare, alaturi de localitatile Basesti, Cicarlau si Sacalaseni sa adopte scenariul rosu. Decizia este urmare a faptului ca valoarea ratei incidentei cumulate este peste limita de alerta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Baia Mare intra in scenariul rosu

Municipiul Baia Mare intra in scenariul rosu. in oras, rata infectarilor a depasit trei cazuri la mia de locuitori. La fel se intampla si cu alte trei localitati din judetul Maramures, conform news. ro.

Baia Mare si alte localitati din Maramures, in scenariul rosu. Masca devine obligatorie, iar restaurantele se inchid la interior

Institutia Prefectului Judetul Maramures a anuntat, duminica, noi decizii ale Comitetului Judetean de Urgenta, care, potrivit prefectului Nicolae-Silviu Ungur, s-a reunit in sedinta extraordinara si a.

Rezultate Loto 6 din 49, duminica, 25 octombrie 2020. Ce numere au fost extrase chiar acum

Loteria Romana continua sa acorde premii. Asadar, la tragerile Joker si Super Noroc, desfasurate joi 22 octombrie 2020, au fost doua bilete norocoase. La o agentie din Baia Mare, s-a castigat un premiu in valoare de 128. 207,19 lei, la categoria a III-a, la Joker, iar la o agentie din Marghita, judetul Bihor, s-a castigat un .

Raport INSP privind criza COVID-19 in saptamana 19 - 25 octombrie: 35,8% din infectari au fost raportate in Bucuresti si 4 judete. Unde s-au inregistrat cele mai multe decese

Institutul National de Sanatate Publica a prezentat raportul privind evolutia epidemiei de coronavirus in Romania, in saptamana 19 - 25 octombrie. Potrivit documentului, in perioada mentionata, 35,8% din to.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )