Libnet.ro
UNICEF

23:15

Baia Mare si alte trei localitati din Maramures intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie pe strada

Adevărul Adevărul,
Baia Mare si alte trei localitati din Maramures intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie pe strada

In contextul evolutiei situatiei epidemiologie, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca municipiul Baia Mare, alaturi de localitatile Basesti, Cicarlau si Sacalaseni sa adopte scenariul rosu. Decizia este urmare a faptului ca valoarea ratei incidentei cumulate este peste limita de alerta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori. continuă pe Adevărul

Baia Mare si alte localitati din Maramures, in scenariul rosu. Masca devine obligatorie, iar restaurantele se inchid la interior

Institutia Prefectului Judetul Maramures a anuntat, duminica, noi decizii ale Comitetului Judetean de Urgenta, care, potrivit prefectului Nicolae-Silviu Ungur, s-a reunit in sedinta extraordinara si a.

Risc epidemiologic de gravitate maxima. Doua localitati din Cluj intra in carantina. Ce restrictii se impun

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgent a decis ca doua resedinte de comune din Jud. Cluj, Sic si Savadisla, sa intre in carantina din cauza ratei mari a infectiei cu noul coronavirus. in Sic,.

OLT: Noi restrictii in 3 localitati din judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat duminica o hotarare pentru trei localitati din judet - Daneasa rata de infectare - 1,70), Teslui rata de infectare - 1,64) si Dobrosloveni rata de infectare - 1,62), unde masca va fi obligatorie in spatiile deschise, iar restaurantele si cafenelele vor functiona in interior fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului in intervalul orar 6. De asemenea, CJSU Olt a decis suspendarea activitatilor didactice organizate in modalitatea fata in fata in unele clase din unitati de invatamant, pe o perioada de 14 zile, acolo unde cursurile vor fi desfasurate in sistem online. Masurile vor fi aplicate incepand de luni pe o durata de 14 zile, conform news. ro.

Patru politisti din Maramures, anchetati dupa ce doi ucrainieni au evadat din arest

Doi agenti si doi ofiteri de politie sunt cercetati de organele competente in urma unei evadari care a avut loc la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Baia Mare. Evenimentul a avut loc in noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie.

O profesoara din Maramures a fost filmata in timp ce isi palmuia elevii. Ministrul Educatiei a cerut ancheta -VIDEO

O inregistrare video distribuita pe Facebook arata cum o profesoara de la o scoala din Maramures isi palmuieste elevii la ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, s-a autosesizat si a cerut deschiderea unei anchete.

Doua localitati din Cluj au intrat in carantina totala. S-au inregistrat 13 cazuri la mia de locuitori, iar oamenii trebuie sa circule cu declaratia pe proprie raspundere

Doua localitati din judetul Cluj au intrat in carantina totala, dupa numarul cazurilor de COVID-19 inregistrate in ultimele 14 zile. Autoritatile au impus masuri extreme pentru comunele Sic si.

Incidenta de 3,35 in Capitala. Trei judete din tara sunt peste pragul de 3. Cum arata situatia la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica a prezentat, sambata, un nou bilant al epidemiei de coronavirus in Romania, care arata ca Bucurestiul are o incidenta cumulata a cazurilor in ultimele 14 zile la mia de.

Doua focare de COVID-19 confirmate in Maramures. Noi cazuri la Spitalul Judetean si la Clubul Sportiv Scolar

Numarul cazurilor de COVID-19 a explodat in Maramures. in ultimele 24 de ore au fost confirmate 128 de noi cazuri si doua focare: unul la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris si al doilea la Clubul Sportiv Scolar nr. 2 Baia Mare.

Comuna din Maramures unde oamenii se intorc la declaratia pe proprie raspundere. De ce este in carantina totala

Comuna Petrova, din judetul Maramures, a intrat, incepand de sambata, in carantina totala pentru o perioada de 14 zile, din cauza nivelului ridicat de raspandire a noului coronavirus. Rata de infectare in comuna depaseste 5 la 1. 000 de locuitori.

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )