Libnet.ro
UNICEF

19:45

250.000 euro pentru societatea civila si presa independenta din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
250.000 euro pentru societatea civila si presa independenta din Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe aloca Republicii Moldova un sfert de milion euro din bugetul pentru de. continuă pe România Liberă

Romania acorda 250.000 euro din bugetul de stat pentru a sprijini societatea civila si presa din R. Moldova

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei a anuntat ca va acorda, prin decizia ministrului Bogdan Aurescu, o contributie voluntara in valoare de 250. 000 de euro in scopul implementarii de proiecte in sprijinul societatii civile si al presei independente din Republica Moldova.

MAE: Romania ajuta cu 250.000 de euro presa independenta si societatea civila din Republica Moldova

Ministerul de Externe MAE) a anuntat, miercuri, faptul ca Romania acorda Republicii Moldova 250. 000 de euro din bugetul pentru cooperare pentru dezvoltare si asistenta umanitara. Banii vor fi directionati.

Peste 5 milioane de euro pentru partidele politice in noiembrie

Partidele au primit in luna noiembrie subventii de peste 5 milioane de euro de la bugetul de stat, .

Fonduri pentru firme: Ghid propus la Electric Up. Cate 100.000 Euro pentru panouri solare si chargere de masini electrice

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii din diverse domenii, precum si pensiunile, hotelurile, restaurantele si alte companii HoReCa de toate dimensiunile sunt invitate sa-si pregateasca deja proiectele pentru a obtine fonduri nerambursabile de la stat de cate 100. 000 de euro pentru a-si instala panouri fotovoltaice si statii de alimentare a masinilor electrice. Conditiile de eligibilitate, procedurile de inscriere si alte detalii sunt disponibile in proiectul de Ghid de finantare pentru programul Electric Up.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )