Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania acorda 250.000 euro din bugetul de stat pentru a sprijini societatea civila si presa din R. Moldova

Adevărul Adevărul,
Romania acorda 250.000 euro din bugetul de stat pentru a sprijini societatea civila si presa din R. Moldova

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei a anuntat ca va acorda, prin decizia ministrului Bogdan Aurescu, o contributie voluntara in valoare de 250. 000 de euro in scopul implementarii de proiecte in sprijinul societatii civile si al presei independente din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

250.000 euro pentru societatea civila si presa independenta din Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe aloca Republicii Moldova un sfert de milion euro din bugetul pentru de.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului.

Business report: Cinema City inchide cinematografele. Guvernul inchide pietele, dar nu stie care va fi impactul. Ajutor de stat pentru grupul Iulius? Dificilul balans intre problema medicala si cea economica

Guvernul inchide pietele, dar habar nu are care va fi impactul asupra economiei si a consumatorului * Florin Citu anunta ca anul viitor vor continua majoritatea masurilor - somaj tehnic, amanarea platii ratelor - chiar daca poate nu in aceeasi forma * Comisia Europeana verifica legea prin care s-au dat gratis terenurile de la Romexpo. S-a reclamat un ajutor de stat pentru grupul Iulius * Aparati pietele! * Deja, 13 miliarde de euro sau 6% din PIB deficit comercial * Statul va suporta in total 1,33 miliarde de euro din planul de restructurare al companiei CE Oltenia * Cinema City, cel mai mare operator de cinema din Romania, inchide din nou cinematografele, abia redeschise * Cristian Paun: Guvernele trebuie sa faca astazi un balans foarte dificil intre problema medicala si problema economica * Doi fosti angajati Google si-au facut un startup. Valoreaza 5 miliarde de dolari dupa 4 ani.

Orban: Vom introduce o forma de ajutor de stat pentru HoReCa. Se dau bani - 20% din pierderea pe cifra de afaceri

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca Guvernul va introduce forme de ajutor de stat pentru sectorul HoReCa si pentru zona culturala privata, transmite Agerpres.

Ludovic Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa si pentru zona culturala privata

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara, la B1 TV, ca Guvernul va introduce o forma de ajutor de stat pentru firmele din HoReCa, compensand 20% din pierderea cifrei de afaceri raportat la 2019, dar a precizat ca este necesara aprobarea Comisiei Europene in acest caz. Orban a mai anuntat si ajutoare de stat pentru zona culturala privata, subliniind ca in acest caz schema de ajutor este mai greu de realizat, dat fiind ca persoanele care activeaza in acest domeniu activeaza sub diferite forme, potrivit News.

Ion Stefan: Au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale Iasi, Cluj si Craiova

Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, a precizat ca au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale Iasi, Cluj si.

Jandarmeria Bucuresti a dat amenzi in valoare de 7.000 lei protestatarilor din Piata Victoriei, pentru nerespectarea masurilor anti-COVID

Duminica, Jandarmeria Bucuresti a aplicat amenzi in valoare totala de 7. 000 de lei unora dintre participantii la protestul din Piata Victoriei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combdatere a.

Jandarmeria Bucuresti a dat amenzi in valoare de 7.000 lei protestatarilor din Piata Victoriei, pentru nerespectarea masurilor anti-COVID

Duminica, Jandarmeria Bucuresti a aplicat amenzi in valoare totala de 7. 000 de lei unora dintre participantii la protestul din Piata Victoriei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combdatere a.

Jandarmeria Bucuresti: Amenzi de 7.000 de lei aplicate protestatarilor din Piata Victoriei pentru nerespectarea masurilor anti-COVID

Jandarmeria Bucuresti a aplicat, duminica, amenzi de 7. 000 de lei unora dintre protestatarii din Piata Victoriei pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combatere a pandemiei de COVID-19, iar o persoana a fost sanctionata pentru folosirea unei drone in zona mentionata, relateaza Agerpres.

MAE: Romania ajuta cu 250.000 de euro presa independenta si societatea civila din Republica Moldova

Ministerul de Externe MAE) a anuntat, miercuri, faptul ca Romania acorda Republicii Moldova 250. 000 de euro din bugetul pentru cooperare pentru dezvoltare si asistenta umanitara. Banii vor fi directionati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )