Libnet.ro
UNICEF

01:05

La 26 de ani a creat cel mai bine vandut parfum pentru barbati. Iata povestea succesului

Antena3 Antena3,
La 26 de ani a creat cel mai bine vandut parfum pentru barbati. Iata povestea succesului

A creat zeci de parfumuri pentru marile branduri, piesa de rezistenta fiind legendarul Le Male pentru Jean Paul Gaultier, iar din 2009 are propria casa de parfum care ii poarta numele. Este Francis Kurkdjian,. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Cel mai bine clasat jucator de tenis al Romaniei si-a scos, in sfarsit, iubita in lume; Durere fara margini. Actorul Ciprian Fanaca a fost inmormantat; Amalia Nastase e mama a treia oara

Slabii de azi pastreaza in garderoba amintirea grasilor de ieri. Teo Trandafir, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu, Oana Radu sau Minodora au cunoscut celebritatea pe vremea cand aveau greutate la propriu. Cum isi incepe Jennifer Aniston ziua. Actrita si purtator de cuvant Aveeno, Jennifer abordeaza diminetile ca o adevarata fata din California - ii place sa aiba totul stabilit si totul sa se petreaca intr-un ritm relaxat.

VIDEO |Cel mai HOT videoclip al anului! Dan Balan lanseaza cel mai nou single si videoclip Funny Love Vezi aici cum arata!

Celebrul artist Dan Balan, lanseaza azi single-ul Funny Love insotit de un videoclip incendiar. Artistul a lucrat mai bine de.

De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada

Nici nu a venit bine toamna, ca deja exista probleme cu transportul in comun pe distantele lungi. Zilele trecute, trenurile catre orasele din nordul Romaniei au avut intarzieri considerabile si ultimul lucru pe care il vrei intr-o situatie de genul asta este sa ramai fara baterie la telefon sau tableta. Informatia de mai sus mi-a [] De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai usor material e incredibil, dar inventia Boeing e veche de patru ani

In urma cu patru ani, era prezentat lumii un supermaterial: era cel mai usor, dar cu o structura aparte. Abia acum Boeing se lauda cu el, dar creatia este a unuia dintre laboratoarele sale.

Cel mai nou film despre Steve Jobs avea mari sanse sa nu mai apara vreodata

Din 9 octombrie avem un nou film despre Steve Jobs. Totusi, este cel mai controversat, laudat si detestat de pana acum.

Cel mai bun compost: ingredientele ideale pentru ingrasamantul natural de gradina

Cel mai bun compost. ingrasamantul agricol natural, rezultat in urma fermentarii lente a diferitelor resturi vegetale si animale, amestecate cu unele substante minerale, reprezinta o solutie perfecta pentru pasionatii de gradinarit. Iata care sunt regulile de baza pentru a produce compost de calitate si ingredientele care nu trebuie sa lipseasca din compozitie.

Toshiba dynaPad este cel mai atragator gadget 2-in-1 al anului

La IFA 2015, Toshiba a prezentat un prototip despre care nimeni nu stia mare lucru in afara faptului ca arata senzational, ca rula Windows si ca venea cu un stylus special. Acum, acel dispozitiv a devenit oficial si poarta numele de Toshiba dynaPad. Toshiba dynaPad este, potrivit companiei japoneze, cea mai subtire si mai usoara [] Toshiba dynaPad este cel mai atragator gadget 2-in-1 al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

increderea investitorilor germani - la cel mai scazut nivel din octombrie 2014

Increderea investitorilor germani a scazut luna aceasta, ajungand la cel mai redus nivel din octombrie 2014, pe fondul scandalului emisiilor de la Volkswagen si a incetinirii cresterii de pe pietele emergente, transmit AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

Archos GranitePhone ar putea fi cel mai sigur telefon de pe piata

Archos GranitePhone ar putea reprezenta un rival important pentru Blackphone in viitorul apropiat. Cand vine vorba de securitate,unul dintre telefoanele care au atras atentia tuturor in ultimul timp a fost Blackphone 2. Dispozitivul esteconstruit in jurul unui display Full HD de 5,5 inci. Lista de specificatii includeun Snapdragon 615 de la Qualcomm, 3GB RAM si [] Archos GranitePhone ar putea fi cel mai sigur telefon de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare

Stim deja ca tehnologia, desi ne face vietile considerabil mai usoare, reprezinta si un potential pericol pentru functionarea optima a creierului. Folosirea computerelor si a motoarelor de cautare slabeste memoria, potrivit unui studiu al companiei de securitate online Kaspersky Lab, care arata ca multe persoane se bazeaza pe calculatoare, in loc sa memoreze informatiile. Aceasta [] Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )