Libnet.ro
UNICEF

17:16

27 IULIE, IN ROMANIA Numarul infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1104 de cazuri noi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
27 IULIE, IN ROMANIA Numarul infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1104 de cazuri noi

Coronavirus Romania, 27 iulie. in urma testelor efectuate la nivel national, luni, au fost inregistrate 1. 104 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID - 19 fata de 1. 120 de cazuri noi, duminica). continuă pe Ziarul Bursa

Calendar ortodox, 27 iulie 2020. Ce nu ai voie sa faci astazi. Este complet interzis

Calendar ortodox 2020 il praznuieste pe 27 iulie pe Sfantul Pantelimon, ocrotitorul medicilor si tamaduitorul bolnavilor. Crestin ortodocsii trebuie sa stie ce nu au voie sa faca in aceasta sfanta zi! Calendarul ortodox il praznuieste pe 27 iulie pe Sfantul Pantelimon Cunoscut si ca doctorul fara de arginti, cel praznuit pe 27 iulie de calendarul .

Curs BNR pentru luni, 27 iulie 2020. Cat valoreaza acum un euro

BNR va emite noul curs valutar joi, 27 iulie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, luni, 27 iulie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii luni, 27 iulie 2020. Data .

Horoscopul chinezesc, saptamana 27 iulie 2 august. Surpriza neplacuta pentru aceasta zodie

Saptamana 27 iulie 2 august te va pune la grea incercare, mai ales din punct de vedere profesional. Chiar daca vara e in toi si vrei sa evadezi la munte sau la mare alaturi de persoana iubita, trebuie sa iti iei putin gandul de la vacanta. Surpriza neplacuta pentru aceasta zodie. Ce prezic astrele .

Horoscop zilnic, luni, 27 iulie 2020. Momente de tensiune pentru aceasta zodie

Actiunea este plina si putin tensionata la inceput pentru aceasta zi. Cu siguranta, ati avut parte de erori si pur si simplu trebuie sa faceti ceva in acest sens! Horoscop 27 iulie 2020 Jupiter in Capricorn si Neptun in sextilul Pestilor pentru a doua oara in acest an, punandu-va intr-o reverie profunda. A face ceva .

Prognoza meteo de luni, 27 iulie. Unde vor fi temperaturi extreme

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru astazi, 27 iulie. Astfel, aflam ca in nordul si centrul tarii, la deal si la munte si local in vest si in sud-vest, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica. Asa arata prognoza meteo pentru data de 27 iulie Prognoza meteo valabila pentru data de .

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 27 iulie - 9 august, temperaturile vor atinge pragul caniculei, dar nu lipsesc nici aversele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 27 iulie - 9 august. Vor fi temperaturi apropiate de canicula in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici.

Prognoza meteo, azi, 27 iulie 2020. Vreme frumoasa in majoritatea regiunilor

Pentru astazi, 27 iulie 2020 meteorologii anunta vreme frumoasa si cer senin in majoritatea zonelor tarii. O exceptie o fac insa zonele de deal si de munte, nordul si centrul tarii unde dupa orele.

Sfantul Pantelimon, doctorul fara de arginti care si-a dat averea saracilor. De ce se mananca porumb fiert pe 27 iulie si cum sunt pedepsiti cei care muncesc

Sfantul sarbatorit de Biserica Ortodoxa in fiecare an la 27 iulie si-a castigat renumele de doctorul fara de arginti, dupa ce a facut minuni, vindecand numerosi bolnavi. Pentru binefacerile sale, Pantelimon nu cerea nimanui sa-l plateasca.

Coronavirus in Romania: Numarul de noi cazuri se mentine peste 1.000 in ultimele 24 de ore au fost raportate 1.104 imbolnaviri, la 7.574 de teste Bilantul a ajuns la 45.902 in ultima zi au fost 19 decese

Romania inregistreaza a sasea zi cu peste 1. 000 de noi cazuri de coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost confirmate 1. 104 de noi imbolnaviri de COVID-19, la un numar mult mai mic de teste fata de obicei - 7. Potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategica, bilantul a ajuns la 45. in ultima zi, au murit alte 19 persoane, bilantul deceselor atingand 2. La terapie intensiva sunt internati 353 de pacienti. Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. in patru judete sunt peste 100 de noi imbolnaviri Situatia pe judete.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 27 iulie-2 august. Zodiile carora li se arata castig de bani

Mihai Voropchievici vine cu noi detalii despre lucrurile cu care se vor confrunta cele 12 semne. Ce zodii au castig de bani in urmatoarea perioada cuprinsa intre 27 iulie 2 august? Mihai Voropchievici 27 iulie 2 august Berbec Berbecii sunt protejati de o forta divina in perioada 27 iulie 2 august.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )