Libnet.ro
UNICEF

08:32

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 27 iulie - 9 august, temperaturile vor atinge pragul caniculei, dar nu lipsesc nici aversele

B1 B1,
ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 27 iulie - 9 august, temperaturile vor atinge pragul caniculei, dar nu lipsesc nici aversele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 27 iulie - 9 august. Vor fi temperaturi apropiate de canicula in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie. Vine codul portocaliu de vijelii si ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au o noua prognoza pentru weekend. Cum va fi vremea in perioada 25-26 iulie si ce avertizari aduc meteorologii? Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie Meteorologii au adus in vizorul romanilor doua avertizari de vreme rea. Ne asteptam la furtuni si vijelii nimicitoare indicat de meteorologi pentru weekend.

Prognoza meteo: Ce fenomene lovesc Romania in luna august. Cand se intorc furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 27 iulie - 24 august. Temperaturile vor fi cele specifice perioadei, insa in sud si est acestea vor fi usor mai ridicate decat media acestei luni.

Prognoza meteo ANM pentru marti, 28 iulie 2020. Temperaturile se mentin ridicate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de marti, 28 iulie? Meteorologii indica faptul ca nu scapam deocamdata de temperaturile ridicate. Prognoza meteo pentru marti, 28 iulie 2020 Meteorologii anunta faptul ca vom avea din nou canicula si disconfort termin in zona .

Prognoza meteo de luni, 27 iulie. Unde vor fi temperaturi extreme

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru astazi, 27 iulie. Astfel, aflam ca in nordul si centrul tarii, la deal si la munte si local in vest si in sud-vest, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica. Asa arata prognoza meteo pentru data de 27 iulie Prognoza meteo valabila pentru data de .

Prognoza meteo, vineri, 24 iulie 2020. Alerta de vreme rea de la ANM! Ce se intampla, azi, in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o avertizare de vreme rea. Ce se intampla in tara si ce conditii vor fi pentru ziua de vineri, 24 iulie? Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 iulie Meteorologii anunta ca in cursul zilei de vineri vom avea parte de averse si intensificari ale vantului in .

ULTIMA ORA. Meteorologii au revizuit prognoza METEO. Cum va fi vremea pana vineri

Prognoza meteo ANM panp vineri, 31 iulie 2020. Vremea se va mentine calduroasa, local caniculara.

Marea Britanie impune o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania

Marea Britanie a impus sambata, pe neasteptate, o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania, dupa cresterea numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus, aceasta fiind o inversare brusca si dramatica a deschiderii pentru turism a continentului european dupa luni de restrictii, transmite Reuters.

Pregatiti umbrelele! ANM a emis o informare de vreme rea pentru toata tara! Prognoza METEO 24 iulie 2020

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteorologica de instabilitate atmosferica, valabila pana sambata, 25 iulie, ora 10.

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

INTERVIU Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta: Daca am purta toti masca pe strada de astazi, inclusiv cand asteptam tramvaiul in statie, numarul de cazuri ar incepe sa scada peste doua saptamani

Institutul Marius Nasta din Bucuresti, cel mai mare spital de boli pulmonare din Romania, aflat in prima linie COVID, este plin in acest moment - atat Terapia Intensiva, cat si celelalte sectii. Spitalul nu mai poate prelua pacienti COVID asimptomatici, din cauza ca nu mai are paturi pentru ei, iar prioritatea este tratarea celor simptomatici, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, medicul Beatrice Mahler, managerul institutului. Beatrice Mahler se asteapta ca numarul de cazuri sa continue sa creasca in urmatoarele doua saptamani si spune ca singura modalitate de a opri raspandirea virusului este sa incepem toti sa purtam masca, inclusiv pe strada, chiar din acest moment.

ştiri de la B1

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )