Libnet.ro
UNICEF

08:00

27 milioane euro, granturi norvegiene pentru tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
27 milioane euro, granturi norvegiene pentru tara noastra

In jur de 27 de milioane de euro sunt disponibile pentru proiectele finantate prin Programul Inovare Verde in Industria din Romania, parte a Granturilor norvegiene 2009-2014, au anuntat, ieri, oficialii Norway Innovation, companie publica norvegiana insarcinata cu administrarea programului amintit. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra este in urma statelor vest-europene si in sectorul bagajelor

Tara noastra se afla in urma tarilor din UE si in ceea ce priveste sectorul bagajelor, potrivit Luizei Dragomir, brand manager in cadrul Princess Traveller, companie care activeaza pe piata autohtona de profil, din primavara acestui an.

Guvernul va suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu 90 milioane euro

Guvernul va suplimenta plafonul de garantii pentru programul Prima Casa cu 400,5 milioane lei 90 milioane euro), suma realocata de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, intrucat nu au fost acordate garantii din lipsa de cereri.

Surse: Alpha Bank vrea sa vanda Hilton Atena pe 180 milioane euro

Alpha Bank AE, a patra banca majora din Grecia, intentioneaza sa vanda hotelul Hilton din Atena pentru 180 de milioane de euro 230 de milioane de dolari), potrivit unor surse citate de agentia Bloomberg, transmite ekathimerini. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )