Libnet.ro
UNICEF

14:00

Guvernul va suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu 90 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul va suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu 90 milioane euro

Guvernul va suplimenta plafonul de garantii pentru programul Prima Casa cu 400,5 milioane lei 90 milioane euro), suma realocata de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, intrucat nu au fost acordate garantii din lipsa de cereri. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Prima casa va beneficia de o suplimentare de 90 de milioane de euro

Programul guvernamental Prima casa va beneficia de o suplimentare cu 400,5 milioane de lei, echivalentul a 90 milioane euro, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Prima Casa, buget suplimentar de 90 mil. euro. De unde vrea ministerul sa ia banii

Programul guvernamental Prima casa va beneficia de o suplimentare cu 400,5 milioane de lei, echivalentul a 90 milioane euro, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe site-ul MFP la rubrica Transparenta decizionala.

Ponta: Programele Prima casa si Prima masina vor fi aplicate si pentru romanii din diaspora. Daca oferim conditii,multi se vor intoarce acasa

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Torino, ca Executivul va aplica programele de tipul Prima casa si Prima masina si pentru romanii din diaspora.

Vile la pret de Prima Casa. Vezi unde sunt situate cele mai multe vile ieftine

Vile la pret de Prima Casa. Cine isi doreste o locuinta la curte, langa Bucuresti, o poate cumpara cu 65. 000 de euro. Acestpret mic aduce insa si dezavantaje pentru proprietari. Accesul greoi catre.

Povestiri Urbane sezonul 2 - episodul 4: Un sport traditional romanesc, atestat documentar pentru prima data in 1364, risca sa cada in uitare

Oina a fost atestata documentar pentru prima oara in anul 1364, in timpul domniei lui Vlaicu Voda, iar primul meci oficial s-a disputat la 9 mai 1899. Alexandra Mihale a dorit ca jocul nostru national, oina, sa devina cunoscut publicului larg. Astfel, dupa mai multe luni de documentare si filmari, pe 1 decembrie 2013, proiectul multimedia a fost facut public. Proiectul cuprinde 11 episoade despre sportul nostru traditional si putem spune ca are chiar o valoare antropologica.

Bursa a inchis pe plus pentru prima data in ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis vineri in crestere pentru prima data in ultimele doua saptamani, sustinuta de reluarea evolutiei pozitive pe marile burse din Europa si SUA, insa nu a reusit sa recupereze integral scaderea puternica inregistrata joi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )