Libnet.ro
UNICEF

11:00

Pe 28 septembrie va fi anunta sloganul pentru turismul din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Pe 28 septembrie va fi anunta sloganul pentru turismul din Republica Moldova

Concursul Cel mai bun slogan pentru Turismul din Republica Moldova a ajuns la etapa finala. Comisia de concurs a Agentiei a selectat zece, cele mai reusite variante de slogan si care urmeaza a fi supuse votarii online. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei revine din 28 septembrie. Emisiunea va fi difuzata sambata

Vocea Romaniei revine la Pro TV din 28 septembrie. Talent-show-ul nu va mai fi difuzat in zilele de marti, ca pana acum, ci sambata.

Rusia interzice importurile de vin din Republica Moldova

Serviciul rus pentru Protectia Consumatorilor Rospotrebnadzor) a anuntat azi ca importurile de vinuri din Republica Moldova au fost oprite din cauza calitatii nesatisfacatoare a productiei de alcool, conform surselor de presa.

Realizarea investitiei de la Rosia Montana, avantajoasa pentru agricultorii din zona

Ministrul Agriculturii si lider al PC, Daniel Constantin, a declarat ieri, la Arcani, ca daca investitia de la Rosia Montana va fi realizata, atunci acest lucru va fi avantajos pentru agricultorii din zona.

CE anunta masuri pentru utilizarea mai buna a cailor navigabile europene

Comisia Europeana CE) a anuntat noi masuri pentru transportul unui volum mai mare de marfuri pe raurile si canalele Europei, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Campania pentru europarlamentarele din 2014 va costa UE 16 milioane de euro

Campania pentru alegerile europarlamentare din 2014, a carei prima faza a fost lansata, marti, la Strasbourg, va costa 16 milioane de euro, potrivit Mediafax. O treime din aceasta suma va fi alocata promovarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )