Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rusia interzice importurile de vin din Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia interzice importurile de vin din Republica Moldova

Serviciul rus pentru Protectia Consumatorilor Rospotrebnadzor) a anuntat azi ca importurile de vinuri din Republica Moldova au fost oprite din cauza calitatii nesatisfacatoare a productiei de alcool, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Pe 28 septembrie va fi anunta sloganul pentru turismul din Republica Moldova

Concursul Cel mai bun slogan pentru Turismul din Republica Moldova a ajuns la etapa finala. Comisia de concurs a Agentiei a selectat zece, cele mai reusite variante de slogan si care urmeaza a fi supuse votarii online.

Un microbuz cu 18 pasageri din Republica Moldova s-a rasturnat la Vaslui

Mai multe persoane au fost ranite duminica seara intr-un accident rutier produs pe raza localitatii Rasesti, comuna Dranceni din judetul Vaslui, in care a fost implicat un microbuz din Republica Moldova care transporta 18 pasageri, potrivit Agerpres.

Atac rusesc la trei dintre cei mai renumiti producatori de bauturi alcoolice din Republica Moldova

Serviciul sanitar rus Rospotrebnadzor celebrele companii Cricova, Aroma si Vinaria Purcari ca ar livra vinuri si codin Federatia Rusa.

VIDEO Vorbeste in engleza ca si-n romana. Cum se prezinta tanara care va reprezenta Republica Moldova la Miss World

Dupa ce, intr-un reportaj TV, a spus ca stie doar cateava cuvinte in limba romana, Valeria Turcan, tanara care va reprezenta Republica Moldova la Miss World, starneste un nou scandal. De aceasta data apare intr-un filmulet in care se prezinta in limba engleza.

Ministrul de Externe al Estoniei va efectua o vizita de lucru in Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe al Estoniei, Urmas Paet, va efectua maine o vizita de lucru in Republica Moldova,la invitatia ministrului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Natalia Gherman.

Limba romana in Republica Moldova este un fruct al libertatii, nu un vestigiu al colonialismului

Un interviu cu scriitorul Vitalie Ciobanu, despre francofonie, ca irizatie a unui fost mare imperiu colonial, despre limba romana in fosta Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca, o limba periferica, o limba de bucatarie, o limba de debara .

INTERVIU Vitalie Ciobanu, scriitor: Limba romana in Republica Moldova este un fruct al libertatii, nu un vestigiu al colonialismului

Un interviu cu scriitorul Vitalie Ciobanu, despre francofonie, ca irizatie a unui fost mare imperiu colonial, despre limba romana in fosta Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca, o limba periferica, o limba de bucatarie, o limba de debara.

INTERVIU Vitalie Ciobanu: Limba romana in Republica Moldova este un fruct al libertatii, nu un vestigiu al colonialismului

Un interviu cu scriitorul Vitalie Ciobanu, despre francofonie, ca irizatie a unui fost mare imperiu colonial, despre limba romana in fosta Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca, o limba periferica, o limba de bucatarie, o limba de debara.

FOTO. O CARTE BISERICEASCA din R. Moldova, veche de 150 ani, a fost gasita in masina unui ...

Cartea face parte din patrimoniul National al republicii Moldova. Este veche de 150 de ani si nu poate fi instrainata. Obiectul de cult a fost descoperit in masina unui roman care se intorcea din tara vecina. Este vorba despre un colectionar din Bucuresti, in varsta de 57 de ani, potrivit Inspectoratului general al Politiei de Frontiera. In urma expertizarii, specialistii din cadrul Muzeului Judetean Stefan cel Mare Vaslui au informat politistii de frontiera ca documentul descoperit .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3327 seconds )