Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseaza 26 de ani de existenta pe piata media

Antena3 Antena3,
Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseaza 26 de ani de existenta pe piata media

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseaza 26 de ani de existenta pe piata media din Romania si aduce impreuna oamenii care au nevoie de ajutor, cu cei care il pot acorda, intr-o gala de sarbatoare, incarcata. continuă pe Antena3

Emiratele Arabe Unite aniverseaza 48 de ani de existenta. Presedintele a lansat un program de dezvoltare pe cincizeci de ani

Pe 2 decembrie 2019, Emiratele Arabe Unite marcheaza aniversarea a 48 de ani de la unirea celor sapte emirate, ale carei fundamente au fost puse de seicul Zayed bin Sultan Al Nahyan si fratii sai, se arata intr-un comunicat al Minsterului pentru Afaceri Externe si Cooperare Internationala.

Lupta crunta intre PRO TV si Antena 1. Cine a castigat piata divertismentului din Romania

Cu toate ca s-a aflat recent ca brand-ul Antena 1 costa de trei ori mai putin decat Pro TV, lupta de pe piata divertismentului din Romania s-a tinut intre cele doua. Care este trustul castigatori in preferintele romanilor? Antena 1 versus Pro TV: Cine a castigat pe piata divertismentului din Romania Premiile TVmania au dezvaluit .

Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul meteorologilor despre weekend-ul 29 noiembrie 1 decembrie

Vremea sufera noi modificari si vor urma temperaturi foarte scazute, in weekendul 29 noiembrie 1 decembrie. Romania va fi atinsa de un voretex polar, dupa cum au anuntat si meteorologii, iar iarna isi va intra total in drepturi, in perioada imediat urmatoare. Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul despre weekend-ul 29 noiembrie .

HOROSCOP rune pentru 29 noiembrie. Balantele primesc un cadou neasteptat, Pestii trebuie sa profite de avantajele primite

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 29 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata JERA: Aceasta runa anunta deseori un sezon fertil si o.

Antena 1 implineste 26 de ani. Iata ce va fi pe post!

Pe data de 29 noiembrie, Antena 1 implineste nu mai putin de 26 de ani de existenta pe piata media din Romania, ocazie cu care a pregatit un program de sarbatoare! Iata ce va fi pe post in acest weekend! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )