Libnet.ro
UNICEF

14:30

2Parale: Care sunt cele mai profitabile industrii eCommerce in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
2Parale: Care sunt cele mai profitabile industrii eCommerce in 2015

2Performant Network S. , companie de performance marketing din Romania, a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 3,680,000 lei in prima jumatate a anului 2015, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut. In cadrul companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai cautate facultati si unde se bat 80 de candidati pe un loc

Peste 22. 000 candidati s-au inscris la admitere la Universitatea din Bucuresti, concurenta osciland intre un candiat pe loc la Facultate de Filosofie si 80,6 pe loc la specializarea Limbi Moderne Aplicate a.

Admitere 2015. Peste 22000 de candidati vor sa fie studenti la Universitatea din Bucuresti. Care sunt cele mai dorite specializari

Admitere 2015. Peste 22. 000 de absolventi de liceu si-au depus dosarele in sesiunea iulie 2015, pentru a fi admisi ca studenti la Universitatea din Bucuresti.

Capcanele mortale din locuinta: care sunt cele mai periculoase locuri si obiecte din casa de care trebuie feriti copiii

Vacanta de vara este perioada in care cei mici sunt mai predispusi ca niciodata la accidente, unele chiar foarte grave, tinand cont de faptul ca acestia petrec mai mult timp acasa decat la scoala sau la gradinita. Jumatate din accidente se petrec chiar daca un adult este in preajma, din cauza obiectelor folosite in mod obisnuit pe care parintii le considera inofensive.

Admitere la facultate 2015. Care sunt cele mai cautate specializari la Brasov

Peste 10. 000 de candidati s-au inscris la Universitatea Transilvania la cele 18 specializari si la programele de master.

6 ponturi pentru a alege cele mai bune solutii pentru instalatiile sanitare de la baie si bucatarie

Instalatiile sanitare reunesc toate conductele si circuitele de apa rece si calda), incalzire si canalizare dintr-o locuinta, asigurandu-i o buna functionalitate, in concordanta cu nevoile unei familii moderne. Pe langa proiectarea si dimensionarea sistemului de instalatii sanitare, este foarte importanta alegerea tevilor potrivite pentru fiecare circuit: de apa calda, apa rece, caldura si canalizare, in functie de specificatiile tehnice ale acestora si de buget. Tevile din plumb si din azbociment nu se mai folosesc in cazul constructiilor rezidentiale moderne, ele fiind interzise de normele Uniunii Europene, din cauza faptului ca sunt considerate nocive pentru sanatate. Tevile din plumb sunt utilizate, in prezent, doar pentru evacuarea apelor uzate radioactive, corozive sau contaminate din uzine sau laboratoare. Tevile din plastic sunt printre cele mai populare datorita pretului foarte accesibil. in schimb, au o durata de viata si o rezistenta mai scazute in comparatie cu alte tipuri de tevi moderne.

Compania MavenHut a realizat una dintre cele mai importante tranzactii din istoria gaming-ului romanesc

MavenHut, o companie romaneasca ce are 30 de angajati, a anuntat ca licentiaza cele mai de succes produse ale sale - Solitaire Arena si Solitaire 3 Arena - catre RockYou, compania din San-Francisco cu o comunitate de 92 de milioane de jucatori. Repartitia audientei globale a jocurilor arata ca SUA detin 40%, Marea Britanie si Germania sunt pe podium, iar Romania este pe locul 20. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Cum arata, filmata din aer, una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara - imagini spectaculoase

Imagini spectaculoase cu Gradina Botanica din Jibou, a doua ca marime si una dintre cele mai frumoase din tara, sunt disponibile acum gratie unei filmari aeriene realizate cu ajutorul unei drone.

Cea mai frecventa greseala pe timp de canicula. Explicatiile unui expert, la RFI

Temperaturi sufocante, in aceste zile, in Romania. Canicula s-a instalat din nou in cea mai mare parte a tarii, motiv pentru care medicii recomanda populatiei sa se protejeze cat mai bine. Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem pe timp de canicula si ce fel de mancare si bauturi ar trebui sa evitam in aceasta perioada?.

Cele mai bune rezultate la titularizare

Profesorii care au candidat la examenul de titularizare in judetul Cluj au inregistrat cele mai bune rezultate la nivelul intregii tari. Astfel, cel mai mare procent de candidati care au obtinut note peste 7, care le da dreptul la titularizare, a fost obtinut in judetul Cluj, unde 48 la suta din profesori au obtinut note peste prag.

Vogue a decis! Caitlyn Jenner, printre cele mai bine imbracate vedete ale saptamanii!

Un lucru la care nu foarte multi se asteptau, Caitlyn Jenner a fost numita, de revista Vogue, una dintre cele mai bine imbracate vedete ale saptamanii! Iata cu ce tinuta i-a cucerit pe specialistii in fashion de la prestigioasa publicatie! .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )