Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vogue a decis! Caitlyn Jenner, printre cele mai bine imbracate vedete ale saptamanii!

ADPM ADPM,
Vogue a decis! Caitlyn Jenner, printre cele mai bine imbracate vedete ale saptamanii!

Un lucru la care nu foarte multi se asteptau, Caitlyn Jenner a fost numita, de revista Vogue, una dintre cele mai bine imbracate vedete ale saptamanii! Iata cu ce tinuta i-a cucerit pe specialistii in fashion de la prestigioasa publicatie! . continuă pe ADPM

6 ponturi pentru a alege cele mai bune solutii pentru instalatiile sanitare de la baie si bucatarie

Instalatiile sanitare reunesc toate conductele si circuitele de apa rece si calda), incalzire si canalizare dintr-o locuinta, asigurandu-i o buna functionalitate, in concordanta cu nevoile unei familii moderne. Pe langa proiectarea si dimensionarea sistemului de instalatii sanitare, este foarte importanta alegerea tevilor potrivite pentru fiecare circuit: de apa calda, apa rece, caldura si canalizare, in functie de specificatiile tehnice ale acestora si de buget. Tevile din plumb si din azbociment nu se mai folosesc in cazul constructiilor rezidentiale moderne, ele fiind interzise de normele Uniunii Europene, din cauza faptului ca sunt considerate nocive pentru sanatate. Tevile din plumb sunt utilizate, in prezent, doar pentru evacuarea apelor uzate radioactive, corozive sau contaminate din uzine sau laboratoare. Tevile din plastic sunt printre cele mai populare datorita pretului foarte accesibil. in schimb, au o durata de viata si o rezistenta mai scazute in comparatie cu alte tipuri de tevi moderne.

Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa

Samsung Galaxy S6 nu are slot pentru carduri microSD si are o baterie destul de mica. Aceste minusuri se traduc in spatiu de stocare limitat si autonomia scazuta. Pentru a compensa aceste lipsuri, a aparut carcasa Incipio. Spre deosebire de toate modelele din seria Galaxy, Samsung a decis ca pentru ultimul sa nu ofere slot [] Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Clasamentul ATP: Horia Tecau, locul 5 la dublu; Marius Copil, cel mai bine clasat roman la simplu - locul 180

Horia Tecau se mentine pe locul 5 in clasamentul ATP de dublu, cu 7130 de puncte. Florin Mergea a coborat o pozitie, pana pe opt, in timp ce romanul cel mai bine clasat in ierarhia de simplu este Marius Copil - locul 180.

Xbox One a inceput sa se vanda mai bine, dar degeaba

Lupta pentru dominatie din domeniul consolelor a existat de la primul Nintendo sau Sega, dar acum se duce intre PlayStation 4 si Xbox One. Desi am considerat intotdeauna ca amatorii de gaming trebuie sa se orienteze catre o consola in defavoarea unui PC sau laptop, este dificil de stabilit care este cea mai buna. in [] Xbox One a inceput sa se vanda mai bine, dar degeaba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Compania MavenHut a realizat una dintre cele mai importante tranzactii din istoria gaming-ului romanesc

MavenHut, o companie romaneasca ce are 30 de angajati, a anuntat ca licentiaza cele mai de succes produse ale sale - Solitaire Arena si Solitaire 3 Arena - catre RockYou, compania din San-Francisco cu o comunitate de 92 de milioane de jucatori. Repartitia audientei globale a jocurilor arata ca SUA detin 40%, Marea Britanie si Germania sunt pe podium, iar Romania este pe locul 20. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Cele mai bune rezultate la titularizare

Profesorii care au candidat la examenul de titularizare in judetul Cluj au inregistrat cele mai bune rezultate la nivelul intregii tari. Astfel, cel mai mare procent de candidati care au obtinut note peste 7, care le da dreptul la titularizare, a fost obtinut in judetul Cluj, unde 48 la suta din profesori au obtinut note peste prag.

Cum arata, filmata din aer, una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara - imagini spectaculoase

Imagini spectaculoase cu Gradina Botanica din Jibou, a doua ca marime si una dintre cele mai frumoase din tara, sunt disponibile acum gratie unei filmari aeriene realizate cu ajutorul unei drone.

Cele mai noi poze cu Samsung Galaxy Note 5 vin de pe Amazon

Cele mai interesante poze cu Samsung Galaxy Note 5 au aparut de curand pe Amazon si ne prezinta niste detalii foarte interesante. Nu este prima oara cand un producator de carcase ne ofera imagini cu un telefon Samsung inainte de lansarea. Cu ceva timp in urma, in luna februarie a acestui an, modelul Galaxy S6 [] Cele mai noi poze cu Samsung Galaxy Note 5 vin de pe Amazon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai periculoase dulciuri pentru copii

Cele mai periculoase dulciuri pentru copii. Gustul se educa in familie, spun in cor nutritionistii. Dar majoritatea parintilor nu se lasa impresionati de acest indemn si le cumpara copiilor inca de la varste fragede tot felul de dulciuri pentru a le satisface mofturile, fara sa constientizeze ca astfel le pun sanatatea in pericol.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )