Libnet.ro
UNICEF

06:00

30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii. Presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori, in memoria victimelor de la Mineriada dintre 13 si 15 iunie 1990

B1 B1,
30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii. Presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori, in memoria victimelor de la Mineriada dintre 13 si 15 iunie 1990

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va depune o coroane de flori la Monumentul dedicat Mineriadei dintre 13 si 15 iunie 1990 si la Monumentul Kilometrul zero al democratiei, joi, cand se implinesc 30 de. continuă pe B1

30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii. Presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori, in memoria victimelor de la Mineriada dintre 13 si 15 iunie 1990

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va depune o coroane de flori la Monumentul dedicat Mineriadei dintre 13 si 15 iunie 1990 si la Monumentul Kilometrul zero al democratiei, joi, cand se implinesc 30 de.

Presedintele Klaus Iohannis: Virusul e inca in comunitate si e nevoie de prelungirea starii de alerta. in fata unei boli ori esti precaut, ori esti prost (VIDEO)

In fata unei boli ori esti precaut, ori esti prost, a subliniat presedinteleKlaus Iohannis, joi, cand a depus coroane de flori la Monumentul dedicat Mineriadei dintre 13 si 15 iunie 1990 si la Monumentul .

Klaus Iohannis va depune o coroana de flori in Piata Universitatii pentru victimele mieriadelor

Presedintele Klaus Iohannis va depune, joi, de la ora 17. 00, o coroana de flori la Monumentul Kilometrul Zero al democratiei, cu prilejul marcarii a 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii si Mineriada din 13-15 iunie 1990.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii pentru victimele mieriadelor

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii pentru a depune coroana de flori la Monumentul Kilometrul Zero al democratiei, cu prilejul marcarii a 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii si Mineriada din 13-15 iunie 1990.

Masurile de relaxare se stabilesc azi la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu premierul Orban si cu Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta marti cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu mai multi ministri noile masuri de relaxare de la 15 iunie. Raed Arafat considera ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi, iar ministrul Sanatatii a vorbit chiar despre posibilitatea prelungirii starii de alerta.

PSD: Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii si ii acuza pe liberali ca vor sa tergiverseze aplicarea acestei masuri. Summary.

KLAUS IOHANNIS: Romania va beneficia de fonduri europene considerabile

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj in cadrul evenimentului Ziua intreprinzatorilor din Romania in care afirma ca tara noastra va beneficia de fonduri europene considerabile si subliniaza ca este nevoie de pregatirea cu maxima seriozitate a celor mai adecvate proiecte.

KLAUS IOHANNIS: Se impune prelungirea starii de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, ca, dupa 15 iunie, vor fi luate noi masuri de relaxare.

Iohannis, mesaj pentru PSD privind starea de alerta: in fata bolii, ori esti precaut ori esti prost

Presedintele Klaus Iohannis a depus joi o coroana de flori la Monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990 si la Monumentul Kilometru zero al democratiei, cu ocazia marcarii a 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii si Mineriadei. Seful statului a raspuns apoi si la intrebarile jurnalistilor, explicand ca Romania are nevoie in continuare de starea de alerta, insa vreau o varianta mai simpla, mai supla.

Klaus Iohannis: Fac apel la toti cei responsabili de soarta dosarului Mineriadei: Faceti dreptate! Necunoasterea vinovatilor, o rusine si o jignire profunda fata de toti cei care au luptat pentru libertate

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat joi indignat de faptul ca dosarul Mineriadei din iunie 1990 treneaza de 30 de ani si le-a cerut tuturor celor responsabili de soarta acestui dosar sa faca dreptate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )